Trojan bulaştı

burakemre04

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma trojan virüsü bulaştı. Windows Defender ile tarayınca çıkıyor. Defender ile virüsü kaldır deyince kaldırıldı deyip yeniden başlat diyor fakat yapınca değişen bir şey olmuyor. Sistem geri yükleme ile virüsün olmadığı bir tarihe aldım PC mi fakat aynı hala virüs var. Görev yöneticisi açılmıyor, Google'a veya herhangi bir tarayıcıya malware, Kaspersky, ESET gibi anti virüs yazılımı ismi yazdığımda tarayıcı kapanıyor. Ama onun dışında tarayıcı da gezebiliyorum. Zor bela Malwarebytes setupu indirdim fakat açınca geri kapanıyor. Google'a anti virüs program isimleri yazınca saniyesinde kapanıyor tarayıcı. Virüsün ismi: "TrojanSpy:MSIl/Stelega.AV!MTB" virüs bu. Fabrika ayarlarına sıfırlama yapsam temizlenir mi veya nasıl kurtulurum bu illetten? Allah rızası için yardım edin arkadaşlar. Teşekkürler.

Bilgisayarı formatlamak en kısa yoldur ama önermiyorum. Windows Defender çevrimdışı taraması yap. Bu tarama inatçı trojanları kaldırmanın en etkili yoludur. Eğer sorun hala devam ederse, önemli dosyalar yoksa bilgisayarı sıfırlayabilirsin.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…