Trojan dosyasını açmadan virüs bulaşır mı?

VipArs

Centipat
Katılım
27 Nisan 2023
Mesajlar
123
Arkadaşlar merhaba. Az önce trojan dosyası indirdim. Kaspersky ve ESET hemen fark etti ve sildim. Hiç açmadım. Malwe ile tarattım 3 tane Yandex adında dosyayı tehdit olarak algıladı, dosya konumu appdataya doğru gidiyordu ama bunların virüs olduğu sanmıyorum, yine de sildim. ESET tarattım bir sorun çıkmadı, Hitman Pro ile taradım yine tehdit yoktu. Kaspersky ile taratamıyorum 2000 civarı dosyaya geldiğinde takılıyor onu anlamadım ama virüs bulaşmış mıdır? Bulaştı ise de silinmiş midir?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Az önce trojan dosyası indirdim. Kaspersky ve ESET hemen fark etti ve sildim. Hiç açmadım. Malwe ile tarattım 3 tane Yandex adında dosyayı tehdit olarak algıladı, dosya konumu appdataya doğru gidiyordu ama bunların virüs olduğu sanmıyorum, yine de sildim. ESET tarattım bir sorun çıkmadı, Hitman Pro ile taradım yine tehdit. Yoktu, Kaspersky ile taratamıyorum 2000 civarı dosyaya geldiğinde takılıyor onu anlamadım ama virüs bulaşmış mıdır? Bulaştı ise de silinmiş midir?

Açmasadıysan bulaşmamıştır diye düşünüyorum ama gene de emin değilim.
 
Açmadıysan bir şey olmaz, virüsün üstüne petrol gören amerika gibi gitmişsin zaten açmış olsan da korkup kaçarmış.
Eyw dostum, gece gece güldürdün beni 😂

Kankam şansa bırakma RKill ve malwarebytes indirip tara bilgisayarını.
taradım, hitman pro, malwe, eset ile taradım tehdit bulamadı ama kaspersky ile tarayamıyorum 2000 civarına geldiğinde geldiğinde garip bir şekilde takılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı