Berkcansss
Centipat
Trojan girdi bilgisayarıma. Ne yapmalıyım? Yardım edin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Trojan girdi bilgisayarıma. Ne yapmalıyım? Yardım edin?
Düzgün bir AV ile tarama yap, bkz: BitDefender, parolalarını değiştir, diğer cihazlarda oturumlarını kapat, 2 f.a doğrulama aç.Trojan girdi bilgisayarıma. Ne yapmalıyım? Yardım edin?
Çalınan hesaplar ellerinde kalmaya devam edecek, sadece virüsten kurtulmuş olur. Hesaplarının bilgilerini değiştirmeli.Önemli dosyalarınız yoksa kesinlikle format öneririm.
Çalınan hesaplar ellerinde kalmaya devam edecek, sadece virüsten kurtulmuş olur. Hesaplarının bilgilerini değiştirmeli.
Çalınan derken bilgileri karşı tarafa aktarılan hesaplardan bahsediyorum.Çalınan hesaplar zaten çoktan alınmıştır.
Çalınan derken bilgileri karşı tarafa aktarılan hesaplardan bahsediyorum.
Trojan atmak beceri istemez 12 yaşında bir çocuk bile atar, hesapların erişimi anında kesilmez, konu sahibi sadece düzgün bir AV ile virüsü temizleyip bilgilerini güncelleyecek 2 f.a doğrulama açacak, oturum açık cihazları kontrol edecek. Çalınan hesabı var ise İnstagram, Steam, Discord vs gibi platformlardan ise %80 ihtimal geri alacaktır.Karşı taraf bilgileri ele geçirip değiştirmiştir zaten hocam. Trojan atacak kadar becerikli biri herşeyi anında yapabilecek biridir.
Hesapların şifresini değiştirin,2 adımlı doğrulama açın,kaspersky ve malwarebytes ile tarama yapın.Sorun yine çözülmezse sadece hesapların şifresini değiştirip 2 adımlı doğrulama açın ve format atın.Trojan girdi bilgisayarıma. Ne yapmalıyım? Yardım edin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.