"Trojan. Heur! 00054023" nedir?

Kaspersky ile tarama yapın bulur büyük ihtimalle. Tam tarama yapın. Zemana ile de yapın.
Hiç uğraşmadan direkt format atsam düzelir mi?

False positive muhtemelen, çok bilinmeyen bir software ve yabancı forumlarda ciddi manada başarısız olduğunu söyleyenler var.
Çok güvenmiyorsan bence uzak dur derim, riske girmeye gerek yok.
Hocam şüphelendirdi biraz bu virüs çünkü şifrelerimi e postalarımı falan giriyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1501533

Arkadaşlar VirusTotal'de bir dosyamı taratırken 1 tehdit bulundu dedi ve bana bu dosyayı gösterdi. Malwarebytes ile tarama yaptım 0 tehdit dedi ama şüpheleniyorum, sizce bu ne olabilir?
Ya ciddi misiniz? Grindinsoft gibi bir yazılım için endişeye düşmeniz saçmalık.

Kaspersky ile tarama yapın bulur büyük ihtimalle. Tam tarama yapın. Zemana ile de yapın.
1 tane false positive durumu için bu taramalar fazla hocam.

Ya ciddi misiniz? Grindinsoft gibi bir yazılım için endişeye düşmeniz saçmalık.

1 tane false positive durumu için bu taramalar fazla hocam.
Sizin için fazla. False pisitive olup olmadığı belli bile değil. Attığım konuda zaten malware denmiş. Ben riske almazdım, isteyen yapar isteyen yapmaz.

Grindinsoft'a güvenerek mi bunu söylüyorsunuz sadece adı sanı belli olmayan Anti-Malware yazılımı sayılmaması gereken grindinsoft!

Bana hala false positive olup olmadığının kanıtını atmadınız. Benim konuda virüs denmiş. O kadara gerek yoksa kanıt sunun görelim. Kaspersky'da mı güvensiz o zaman? Microsoft'un PC safety scanner virüs programı vardı ben onla da tarama yapardım. Ben risk almazdım. İsteyen alır ben kendi fikrimi söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı