Eğer internet hızı ortalama bir internet ise 50 - 100Mbps gibi büyük vakit kaybı, tekrardan yüksek boyutlu oyunları ve programları indirmek, kurmak vs. vs.
Hocam öncelik bilgi güvenliği olsa da o kadar oyun var şimdi hiç yerine bütün bilgisayarı sıfırlamak uğraştırır ayrıca virüsü temizleyemeyecekse kasperskya neden 100 lira verdim
Eğer internet hızı ortalama bir internet ise 50 - 100Mbps gibi büyük vakit kaybı, tekrardan yüksek boyutlu oyunları ve programları indirmek, kurmak vs. vs.
Hocam öncelik bilgi güvenliği olsa da o kadar oyun var şimdi hiç yerine bütün bilgisayarı sıfırlamak uğraştırır ayrıca virüsü temizleyemeyecekse kasperskya neden 100 lira verdim
Oyunları yedekle, ya ben kendim için diyeyim, bende kaspersky premium var, ama bırak korsan yazılımı video bile indirmem, hatta türkçe yama bile indirmem.
Yedeklemeyi tam olarak nereye yapacak hocam? Cloud üzerine upload etmeye kalksa yine büyük vakit kaybı. Ayrıyeten oyunları ve önemli bir bilgisi yoksa bilgisayar üzerinde, yedeklemek pek mantıklı durmuyor. Çünkü tekrardan çalışacak çalışmayacak durumları olabiliyor. Farklı bir diskteyse o diski sıfırlamadan kullanmaya devam edebilir. Steam gibi uygulamalar otomatik algılıyor.
Hocam dinlemiyorsunuz herhalde? Yedekleme yapsın öyle atsın dedim.
Oyunları yedekle, ya ben kendim için diyeyim, bende Kaspersky Premium var, ama bırak korsan yazılımı video bile indirmem, hatta Türkçe yama bile indirmem.
Hocam dinlemiyorsunuz herhalde? Yedekleme yapsın öyle atsın dedim.
Oyunları yedekle, ya ben kendim için diyeyim, bende Kaspersky Premium var, ama bırak korsan yazılımı video bile indirmem, hatta Türkçe yama bile indirmem.
Yedeklemeyi tam olarak nereye yapacak hocam? Cloud üzerine upload etmeye kalksa yine büyük vakit kaybı. Ayrıyeten oyunları ve önemli bir bilgisi yoksa bilgisayar üzerinde, yedeklemek pek mantıklı durmuyor. Çünkü tekrardan çalışacak çalışmayacak durumları olabiliyor. Farklı bir diskteyse o diski sıfırlamadan kullanmaya devam edebilir. Steam gibi uygulamalar otomatik algılıyor.
Yedeklemeyi tam olarak nereye yapacak hocam? Cloud üzerine upload etmeye kalksa yine büyük vakit kaybı. Ayrıyeten oyunları yedeklemek pek mantıklı durmuyor. Çünkü tekrardan çalışacak çalışmayacak durumları olabiliyor. Farklı bir diskteyse o diski sıfırlamadan kullanmaya devam edebilir. Steam gibi uygulamalar otomatik algılıyor.
1 adet SSD mevcutsa büyük zaman kaybı olacaktır hocam. Steam yedekleme sistemi nasıldır bilgim yok o yüzden yorum yapamıyorum ona zaten virüs silindiyse sistemi formatlamak pek mantıklı olmayacaktır. Eğer virüsleri tam anlamıyla silmiyor olsaydı şu an yüksek ihtimal bu forumda takılıyor olamazdım