Trojan için temiz kurulum gerekir mi?

Steam'de yedekleme seçeneği zaten var. Ben tam bilmiyorum denemedim ama oradan yapabilirsin, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ya ben karışmıyorum dediğim gibi, ama bu işle uğraşan çevremde gırla insan var, bende uğraşıyorum o yüzden naçizane tavsiyemi verdim.

Hocam bilinçli bir kullanıcıyım önüme geleni indirmem trojan çıkan yazılımda segment bilgisayardan yüklediğim Rampage kulaklığın yazılımı uygulamayı sildiğim anda Kaspersky virüs algıladı sonra ekrana garip grup hatalar verdi yeniden başlatınca düzeldi demek ve anlatmak istediğim budur.

Dostum ben gördüğümü söylüyorum. Siz tam olarak ne gördünüz dinlemek isterim.
Bak dostum, yıllardır crack işleriyle siber yazılıma merak duyuyorum, ve internette (neredeyse) hiçbir yazılım güvenli değil, en sağlam sitelerden crack indirmeme rağmen gırla virüs var, ve kaspersky norton gibi yazılımlar piyasadaki en iyi antivirüsler, ama ginede koruma oranı %75 hatta belki daha az, bende kullanıyorum kaspersky, ama dediğim gibi hepsi sanıldığı kadar güvenli değil, %99 dediklerine falan bakma.

Bak dostum, yıllardır crack işleriyle siber yazılıma merak duyuyorum, ve internette (neredeyse) hiçbir yazılım güvenli değil, en sağlam sitelerden crack indirmeme rağmen gırla virüs var, ve kaspersky norton gibi yazılımlar piyasadaki en iyi antivirüsler, ama ginede koruma oranı %75 hatta belki daha az, bende kullanıyorum kaspersky, ama dediğim gibi hepsi sanıldığı kadar güvenli değil, %99 dediklerine falan bakma.
Hocam saolun bilgi için. Ben bunu duyduktan sonra bilgisayarların sıfır halinde bile olabilir virüs. Zaten akıllı tahtalarda Musallat var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı