Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #11 Dosya yoluna baktığımızda Chrome da virüslü bir eklenti indirmişsiniz bütün eklentileri silin sorununuz çözülecektir.
Dosya yoluna baktığımızda Chrome da virüslü bir eklenti indirmişsiniz bütün eklentileri silin sorununuz çözülecektir.
3 397444 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Makaleler 10 Çözümler 10 13 Şubat 2021 #12 Bilmediğiniz eklentileri yüklemeyin, kötü amaçlı eklentiler de var. Defender zaten engellemiş, sorun olacağını sanmıyorum. Başka programlarla tarama yapmak sizin takdirinize.
Bilmediğiniz eklentileri yüklemeyin, kötü amaçlı eklentiler de var. Defender zaten engellemiş, sorun olacağını sanmıyorum. Başka programlarla tarama yapmak sizin takdirinize.
R Reşat Uygur Femtopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #13 EZİC AJANI dedi: Arkadaş sanırım mahallede ki o bilgisayardan anlayan abinin yanına götürmüş(namı değer her şeye format diyen abimiz) o da ¨Format!¨ demiş sanırım Genişletmek için tıkla... Hayır dostum 296822 dedi: Chrome senkronizasyonu kapatın. Eklentileri silin. KIS 2021 (Trial) ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Chromeyi zaten silmiştim eklentiler vs gibi veriler kalmış onlarıda sildim. Program ile tarattım sorunun olmadığını söyledi sanırım sorun çözüldü ChuckyReyhiz dedi: Windows 10 eğer crackliyse cracklerken trojan yemişsinizdir ve virüs programları bunu geç farketmiştir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Crack gibi şeylere çok dikkat ederim yazılımı microsoftun kendi sitesinden deneme sürümü olarak indirdim
EZİC AJANI dedi: Arkadaş sanırım mahallede ki o bilgisayardan anlayan abinin yanına götürmüş(namı değer her şeye format diyen abimiz) o da ¨Format!¨ demiş sanırım Genişletmek için tıkla... Hayır dostum 296822 dedi: Chrome senkronizasyonu kapatın. Eklentileri silin. KIS 2021 (Trial) ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Chromeyi zaten silmiştim eklentiler vs gibi veriler kalmış onlarıda sildim. Program ile tarattım sorunun olmadığını söyledi sanırım sorun çözüldü ChuckyReyhiz dedi: Windows 10 eğer crackliyse cracklerken trojan yemişsinizdir ve virüs programları bunu geç farketmiştir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Crack gibi şeylere çok dikkat ederim yazılımı microsoftun kendi sitesinden deneme sürümü olarak indirdim