Trojan mining virüs var ama ESET bulamadı

Garip bir öneri olacak ama sallamayı deneyin doğrulama istemiyor. Zaten ESET MBAM gibi uygulamalar bulmamış problem yoktur.

Bitdefender yerine Emsisoft ile tarayın aynısı ve illa tam indirmesi gerekmiyor. Ikiside aynı motoru kullanıyor.

Hocam ne içiniz varmış... Hitman. Pro ile ilgili olarak gerçek isminizi falan yazmayın kafadan atın tarayın yoksa yoktur.

Hocam oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Onunda her çözümünü denedim. 2 defa sildim kurdum olmadı. Ek olarak arama çubuğu vs çalışmıyor Windows'ta temiz kurulum yapacağım.

Şimdide driver pack yükledim yanında chrone browser geldi. Yeminle yeter ya. Bu akşam format atacağım. İnşallah keylog vs yememişimdir.

Son düzenleme:
Driver Pack indirmeyin zaten bozuk o. Reklamlardan Chrome indirmesini kapatsaydınız her şeye "yes yes okey" demeyin yani.

Driver pack indirmeyin zaten bozuk o. Reklamlardan Chrome indirmesini kapatsaydınız her şeye "yes yes okey" demeyin yani.

İnternet Security kurmaya çalıştı fakat kabul etmedim. Bir de bu virüs değilmiş ve kendi sitelerine trafik çekmek için sahte bir Chrome olarak gösteriyorlarmış. Fakat virüs olma ihtimali yüksek.

Hocam italyanca bir şeyler çıktı Framework falan PC çöp oldu ya.

Son düzenleme:
Ohoo işiniz zor başka bilgisayardan USB hazırlayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…