Trojan mining virüs var ama ESET bulamadı

Malwarebytes Kaspersky indirirken hata verdiği için ESET yükledim ve onda da hiçbir şey bulamadı. Hitman Pro indireceğim ama indirirken ad soyad vb istiyor. Ne yapmalıyım?

Virüsü bulmam ve virüsün ismi: %Appdata% klasöründe build.exe klasörü nedir?

Kaspersky hatası: Sunucuyla güvenli bağlantı kurulamıyor.
Malwarebytes hatası: İnternet bağlantınızı kontrol edin.
Garip bir öneri olacak ama sallamayı deneyin doğrulama istemiyor. Zaten ESET MBAM gibi uygulamalar bulmamış problem yoktur.

Hocam bu virüs çeşidi çok yeni sayılabilecek bir virüs çeşidi bana kalırsa Kaspersky ve BitDefender ile bir taratıp bakın. Zaten detection yerse bu virüsler genelde dosya tipini değiştirip farklı klasöre geçebiliyor. Ve orada çoğalıyor ne zaman bir antivirüs yazılımı tespit ederse. Yani sorununuzu tarama dışında bir şey çözmüyor. Tam kapsamlı tarama yaparsan bulgulara mutlaka erişeceğinden eminim. Executable file veya install içeren dosyaları açarken en azından bir 3 kez düşünün derim. Adware ve lisanssız yazılımların marketing yapılarak dağıtımı son yıllarda çok arttı.
Bitdefender yerine Emsisoft ile tarayın aynısı ve illa tam indirmesi gerekmiyor. Ikiside aynı motoru kullanıyor.

Hocam ne içiniz varmış... Hitman. Pro ile ilgili olarak gerçek isminizi falan yazmayın kafadan atın tarayın yoksa yoktur.

Hocam oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Onunda her çözümünü denedim. 2 defa sildim kurdum olmadı. Ek olarak arama çubuğu vs çalışmıyor Windows'ta temiz kurulum yapacağım.

Şimdide driver pack yükledim yanında chrone browser geldi. Yeminle yeter ya. Bu akşam format atacağım. İnşallah keylog vs yememişimdir.

Son düzenleme:
Hocam oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Onunda her çözümünü denedim. 2 defa sildim kurdum olmadı. Ek olarak arama çubuğu vs çalışmıyor Windows'ta temiz kurulum yapacağım.

Şimdide driver pack yükledim yanında chrone browser geldi. Yeminle yeter ya. Bu akşam format atacağım. İnşallah keylog vs yememişimdir.
Driver Pack indirmeyin zaten bozuk o. Reklamlardan Chrome indirmesini kapatsaydınız her şeye "yes yes okey" demeyin yani.

Driver pack indirmeyin zaten bozuk o. Reklamlardan Chrome indirmesini kapatsaydınız her şeye "yes yes okey" demeyin yani.

İnternet Security kurmaya çalıştı fakat kabul etmedim. Bir de bu virüs değilmiş ve kendi sitelerine trafik çekmek için sahte bir Chrome olarak gösteriyorlarmış. Fakat virüs olma ihtimali yüksek.

Hocam italyanca bir şeyler çıktı Framework falan PC çöp oldu ya.

Son düzenleme:
İnternet Security kurmaya çalıştı fakat kabul etmedim. Bir de bu virüs değilmiş ve kendi sitelerine trafik çekmek için sahte bir Chrome olarak gösteriyorlarmış. Fakat virüs olma ihtimali yüksek.

Hocam italyanca bir şeyler çıktı Framework falan PC çöp oldu ya.
Ohoo işiniz zor başka bilgisayardan USB hazırlayın hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı