baya bilindik bi script olan krnl yi indirdiydim onun dışında hades türkçe yama indirmiştim bi ara ama çalışmamıştı diğer indirdiğim şeylerin çoğu güvenilir nerdeyse
baya bilindik bi script olan krnl yi indirdiydim onun dışında hades türkçe yama indirmiştim bi ara ama çalışmamıştı diğer indirdiğim şeylerin çoğu güvenilir nerdeyse
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Tam tarama yaptırın. Tespit edilen tüm kötü amaçlı yazılımları kaldırın virüs tümüyle temizlenmiş olur. Eğer tam temizlenmemiş olursa bile en azından etkisiz hale gelmiş olur.
Malware kullanarak 15tane virüs buldum sadece 1i kullanmadığım bi programdı diğerleri full hileler için kullandığım programlardı Quarentinemi ne dedim onlar şimdi silindimi yoksa karantinayamı aldılar bilgin varmı?
Malware kullanarak 15tane virüs buldum sadece 1I kullanmadığım bir programdı diğerleri Full hileler için kullandığım programlardı quarentinemi ne dedim onlar şimdi silindimi yoksa karantinayamı aldılar bilgin var mı?
Malware kullanarak 15tane virüs buldum sadece 1i kullanmadığım bi programdı diğerleri full hileler için kullandığım programlardı Quarentinemi ne dedim onlar şimdi silindimi yoksa karantinayamı aldılar bilgin varmı?
Virüs değil, CryptInject, enjektör kullanıp .dll gibi dosyaları işlemler enjekte ettiyseniz bununla ilgili. Virüs dememiz için VT sonucunu görmemiz gerek.