"Trojan:MSIL/CryptInject.C!MTB" nedir?

Ve evet oyunlarda kasılmak için scriptten olmuş olabilir güvensiz bir yerden indirdiysen.

Hocam o çok fazla olmaz mı ? sizce.
baya bilindik bi script olan krnl yi indirdiydim onun dışında hades türkçe yama indirmiştim bi ara ama çalışmamıştı diğer indirdiğim şeylerin çoğu güvenilir nerdeyse

Belki çok fazladır ama ben bu tür durumlarda biraz paranoyak davrandığım için ne kadar silinme işlemi olsa da içim rahat olmayabiliyor.
Çok fazla olsa da silinebilen şeyler ne de olsa ama size önerim:
Alkol ile harddiski silin virüs mirüs kalmaz(!)

baya bilindik bi script olan krnl yi indirdiydim onun dışında hades türkçe yama indirmiştim bi ara ama çalışmamıştı diğer indirdiğim şeylerin çoğu güvenilir nerdeyse
False positive 'de olabilir ama dosyayı görmeden bilemeyiz.

@Feylix EEK, ESET Scanner, Malwarebytes ve KVRT ile taratın.

Tam tarama yaptırın. Tespit edilen tüm kötü amaçlı yazılımları kaldırın virüs tümüyle temizlenmiş olur. Eğer tam temizlenmemiş olursa bile en azından etkisiz hale gelmiş olur.

Kaspersky , Avast , Bitdefender Anti-Malware olarak ise MBAM,Zemana.
Malware kullanarak 15tane virüs buldum sadece 1i kullanmadığım bi programdı diğerleri full hileler için kullandığım programlardı Quarentinemi ne dedim onlar şimdi silindimi yoksa karantinayamı aldılar bilgin varmı?

Malware kullanarak 15tane virüs buldum sadece 1I kullanmadığım bir programdı diğerleri Full hileler için kullandığım programlardı quarentinemi ne dedim onlar şimdi silindimi yoksa karantinayamı aldılar bilgin var mı?

Karantina da hepsi. Detection History'den karantinaya erişebilirsiniz.

Malware kullanarak 15tane virüs buldum sadece 1i kullanmadığım bi programdı diğerleri full hileler için kullandığım programlardı Quarentinemi ne dedim onlar şimdi silindimi yoksa karantinayamı aldılar bilgin varmı?
Karantina da eğer Güvenli olduğunu düşünüyorsanız istisna ekleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı