Herkese niye aynı yorumu yazıyorsun ve panikletecek ne yazmışım dostum? Bugün biraz streslisin galiba, rahatla biraz.

Arkadaşlar Bitdefender yükledim ve bununla taratıyorum PC'yi. İnşallah Steam, Gmail vb. hesaplarımı çalmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok sen yazmadın ben panikliyorum
Sana değil başka arkadaşa cevap yazmıştım. Seni paniklettiğimizi iddia ediyordu da. Dediğim gibi tam tarama yaptır zaten defender algılamış virüsü. Sadece dedim ki ilerleyen hayatında yine virüs tarzı bir şeyle karşılaşırsan ve kontrolü kaybedersen yani virüs sisteme bir şekilde sızarsa internet bağlantını kes.
Evet stresliyim, kusura bakmayın özür dilerim. Defender'a üvey evlat muamelesi yapanlara biraz hoşlaşmıyorum.
Tam tersine defender ile tam tarama yap yeterli demişim.

@mw2ghost Hocam telefonunuzdan veya o bilgisayar dışında herhangi bir cihazdan hesaplarınızın şifresini değiştirin, 2 aşamalı doğrulama ekleyin ne olur ne olmaz.

Arkadaşlar Bitdefender yükledim ve bununla taratıyorum PC'yi. İnşallah Steam, Gmail vb. hesaplarımı çalmazlar.
Bitdefender bittikten sonra birşeyleri bulup silse bile yine de combofix ile üzerinden geç en görülmeyen virüsleri bulabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…