Arkadaşlar abartmayın Allah aşkına ya.
kötü mü sizce?Combofix'i önüne gelene önermemek gerekiyor.
Bak kardeşim BitDefenderi kurdun madem, tam tarama yap bırak daha başka bir şeye ge-rek-yok.kötü mü sizce?
tüm hesaplarımın şifresini değiştirmeme gerek var mı sence?Bak kardeşim BitDefenderi kurdun madem, tam tarama yap bırak daha başka bir şeye ge-rek-yok.
Hocam değiştirin, bir şey kaybetmezsiniz. Hesaplarınız gideceğine en fazla 1 saatinizi harcayıp şifrelerini değiştirin ne olur ne olmaz. En azından içiniz rahat olur.Tüm hesaplarımın şifresini değiştirmeme gerek var mı sence?
pc'yi komple taramadan sonra değiştiriyorum o zaman?Hocam değiştirin, bir şey kaybetmezsiniz. Hesaplarınız gideceğine en fazla 1 saatinizi harcayıp şifrelerini değiştirin ne olur ne olmaz. En azından içiniz rahat olur.
Üyelerinin konuya az çok vakıf olduğu güvenlik forumlarında bile zararlı temizleme konuları için yalnızca seçili üyelerin cevaplayabildiği özel bölümler vardır. Zira çoğu kişi neden öneri vermemesi gerektiğini bilemeyecek kadar bilgisiz bu konuda.Al işle adamın içnine kurt düşürdünüz. Şimdi adamın bilgidayarı AV yol geçen hanına döner.
O PC'yi tararken siz başka cihazdan değiştirin hocam.PC'yi komple taramadan sonra değiştiriyorum o zaman?
şimdilik e postayı değiştirdim sadece. Daha sonra steam vb. diğer hesaplarımı da değiştireceğim. Nasıl olsa tek bir e postama kayıtlı tüm hesaplarımO PC'yi tararken siz başka cihazdan değiştirin hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.