Trojan olan bilgisayara nasıl format atılır?

Windows kurulum ekranında geçerli işletim sistemi etkin olmayacağı için sıkıntı olmaz.

Dostum format attıysan endişelenmene gerek yok çünkü format bilgisayarı tamamen sıfırlar, ne varsa siler. Virüsler de dahil fudu karıştırmaya gerek yok fudları da siler çünkü her şeyi silmiş sıfırlamış oluyorsun. Ayrıca sana tavsiyem laptopa Windows 10 kurman.

Hocam format attım ama işte dediğim gibi asıl endişelendiğim o format Flash'ı o trojan muhabbeti sırasında PC'ye takılıydı PC açıktı ws o flashla format atınca korku sardı içimi bayağı.

Dostum şuan temiz bilgisayarın da, Operagx.msi adlı dosya nedir?

Şimdi gördüm. Hocam bilgisayarınız da kaspersky kalsın. Tarayıcınıza Kaspersky protection eklentisini ekleyin. Bu eklenti size sitenin güvenilir mi değil mi onu söyler. @Shimuss

Hocam o eklenti o sayfanın güvenilir olduğunu gösteriyor

Opera yüklicektim o anlık dalgınlıkla o siteden indirdim birebir görünümünü aynı yapmışlar algılayaladım o dalgınlıkla.

Hocam laptopdaki işlemciden daha iyi yararlanıyorum Windows 11'de

Sen bilirsin hocam. Ben Windows 11 Home kullanıyordum yeni laptop alınca direkt Windows 10 Pro kurdum. Bence daha iyi, daha kararlı.

Hocam vallahi içimin en rahat ettirecek şekli farklı bir makinedan belleği hazırlayıp yapacağım PC kapalıyken BIOS ekranında bir problem çıkaramaz varsa bile bir şey

Anladım hocam. Tabii her sitede işe yaramaz. Ama siz yine de silmeyin eklentiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…