Trojan:Script/Phonzy.C!ml virüsü nasıl temizlenir?

Peki şu an PC kapalı şu an bir şeye erişemezler değilmi sadece eriştiklerini kullanabilirler.

Peki şu an PC kapalı PC kapalı iken bir sorun yok değil mi?

Peki şu an PC kapalı şu an bir şeye erişemezler değilmi sadece eriştiklerini kullanabilirler.

Peki şu an PC kapalı PC kapalı iken bir sorun yok değil mi?
Bilmiyorum daha bilgili biri varsa o yazsın öyle demişsiniz ya.

Daha bilgili değil bilen biri dedim.

Trojan:Script/Phonzy.C!ml Windows Defender bu virüsü tespit etti dosya uzantıları.cdxx oldu açılmıyor. Bu trojan virüsünden ne yaptıysam kurtulamadım. Biri yardım ederse çok güzel olur.

Shadow Explorer ile dosyaları normal haline getirmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam eğer trojan ise ve verileri karşıya aktaran cinsten ise bütün şifrelerinizi yenilemelisiniz evet kapaliyken bir şey olmaz ama bulaştığı anda bütün şifrelerinizi karşıya aktarmistir.

Hocam eğer trojan ise ve verileri karşıya aktaran cinsten ise bütün şifrelerinizi yenilemelisiniz evet kapaliyken bir şey olmaz ama bulaştığı anda bütün şifrelerinizi karşıya aktarmistir.

Rootkit trojanı.

Hocam şu an PC'nin güç tuşuna bastığımda açılmıyor bilgisayar bununla ne alakası var.

Son düzenleme:
Rootkit trojanı.

Hocam şu an PC'nin güç tuşuna bastığımda açılmıyor bilgisayar bununla ne alakası var.

Windows açılmıyor mu? Parça bozulmuş olabilir. PC açılıyor ama görüntü gelmiyorsa tüm ekran kartı sürücüleri silinmiş olabilir.

Rootkit trojanı.

Telefondan hemen Google şifreni yenile en acil bunu yapmalısın çünkü bütün şifrelerin karşıda. Ayrıca 2FA da aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…