Trojan:Script/Phonzy.C!ml virüsü nasıl temizlenir?

Windows açılmıyor mu? Parça bozulmuş olabilir. PC açılıyor ama görüntü gelmiyorsa tüm ekran kartı sürücüleri silinmiş olabilir.

Telefondan hemen Google şifreni yenile en acil bunu yapmalısın çünkü bütün şifrelerin karşıda. Ayrıca 2FA da aç.

2FA nedir Gmail şifrelerini deiştirdim.

Windows açılmıyor mu? Parça bozulmuş olabilir. PC açılıyor ama görüntü gelmiyorsa tüm ekran kartı sürücüleri silinmiş olabilir.

Telefondan hemen Google şifreni yenile en acil bunu yapmalısın çünkü bütün şifrelerin karşıda. Ayrıca 2FA da aç.

Açtım sorun başka yerdeymiş kurtulunmuyor resimleri kurtarmayı deneyip sıfırlayacağım.

2 faktörlü doğrulama yani biri sizin hesabınıza girmeye çalışırsa telefon numarası doğrulaması yapması gerekecek ve siz hemen onu reddedersiniz.

Tamam onu hallettim yalnız sizin attığınız deşifre aracında cdxx uzantısı yok.

2 faktörlü doğrulama yani biri sizin hesabınıza girmeye çalışırsa telefon numarası doğrulaması yapması gerekecek ve siz hemen onu reddedersiniz.

Hocam onları hallettim dosyaları da başka bilgisayarımda buldum yeniydi bilgisayar zaten Windows 11 sıfırlama yapacağım şimdi örnek video linki atar mısın güvenilir sıfırlamam için.

Son düzenleme:
Tamam onu hallettim yalnız sizin attığınız deşifre aracında cdxx uzantısı yok.

Hocam onları hallettim dosyaları da başka bilgisayarımda buldum yeniydi bilgisayar zaten Windows 11 sıfırlama yapacağım şimdi örnek video linki atar mısın güvenilir sıfırlamam için.

Bende Bala sıfırladım yani hatta C ve D olarak ayırıyorlar ya yanlış yaparım diye onu bile yapmadım ben format konusunda cahilim biraz araştırın bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı