Trojan:Script/Phonzy.C!ml virüsü nasıl temizlenir?

2FA nedir Gmail şifrelerini deiştirdim.

Açtım sorun başka yerdeymiş kurtulunmuyor resimleri kurtarmayı deneyip sıfırlayacağım.

2FA nedir Gmail şifrelerini deiştirdim.

Açtım sorun başka yerdeymiş kurtulunmuyor resimleri kurtarmayı deneyip sıfırlayacağım.

2 faktörlü doğrulama yani biri sizin hesabınıza girmeye çalışırsa telefon numarası doğrulaması yapması gerekecek ve siz hemen onu reddedersiniz.

2 faktörlü doğrulama yani biri sizin hesabınıza girmeye çalışırsa telefon numarası doğrulaması yapması gerekecek ve siz hemen onu reddedersiniz.

Tamam onu hallettim yalnız sizin attığınız deşifre aracında cdxx uzantısı yok.

Hocam onları hallettim dosyaları da başka bilgisayarımda buldum yeniydi bilgisayar zaten Windows 11 sıfırlama yapacağım şimdi örnek video linki atar mısın güvenilir sıfırlamam için.

Son düzenleme:

Bende Bala sıfırladım yani hatta C ve D olarak ayırıyorlar ya yanlış yaparım diye onu bile yapmadım ben format konusunda cahilim biraz araştırın bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…