Çözüldü Trojan:Script/Sabsik.TE.A!ml virüsünün bulaşma ihtimali var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki dosyayı indirdim ve Windows Defender Trojan:Script/Sabsik.TE.A!ml adında uyarı verdi, ardından silindi. Bulaşma ihtimali var mıdır? (Windows Defender sildi)

Eğer indirip kurduysan virüs bulaşmış zaten ihtimalini boş ver Kaspersky indirip tam tarama yapın.

False positive bu kanaldaki dosylarda virüs yok kendim kullanıyorum Kaspersky bir kere sorun çıkarmadı.

Eğer indirip kurduysan virüs bulaşmış zaten ihtimalini boş ver Kaspersky indirip tam tarama yapın.

İndirirken Chrome hata verdi hiç inmedi bile açmayı bırak zaten RAR dosyasındaydı bir de açmadan silindi

False positive bu kanaldaki dosylarda virüs yok kendim kullanıyorum Kaspersky bir kere sorun çıkarmadı.

Hocam bu nedir?

İndirirken Chrome hata verdi hiç inmedi bile açmayı bırak zaten RAR dosyasındaydı bir de açmadan silindi.

O zaman virüs bulaşmaz siz Windows Defender tam tarama yapın ve çalıştıra mrt yazın tam tarama yapın onu da Kaspersky gerek yok.

Bende hep bu kanaldan modlar indiriyorum en az 30-40 modu buradan indirmişimdir hiç virüsle karşılaşmadım antivirüsde sıkıntı çıkarmıyordu.

O zaman virüs bulaşmaz siz Windows Defender tam tarama yapın ve çalıştıra mrt yazın tam tarama yapın onu da Kaspersky gerek yok.

Çalıştırdaki mrt ile Win def aynı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…