Acaba neden hata veriyor Defender.
Merhaba.
Bu videodaki dosyayı indirdim ve Windows Defender Trojan:Script/Sabsik.TE.A!ml adında uyarı verdi, ardından silindi. Bulaşma ihtimali var mıdır? (Windows Defender sildi)
Merhaba.
Bu videodaki dosyayı indirdim ve Windows Defender Trojan:Script/Sabsik.TE.A!ml adında uyarı verdi, ardından silindi. Bulaşma ihtimali var mıdır? (Windows Defender sildi)
Eğer indirip kurduysan virüs bulaşmış zaten ihtimalini boş ver Kaspersky indirip tam tarama yapın.
False positive bu kanaldaki dosylarda virüs yok kendim kullanıyorum Kaspersky bir kere sorun çıkarmadı.
İndirirken Chrome hata verdi hiç inmedi bile açmayı bırak zaten RAR dosyasındaydı bir de açmadan silindi.
Hocam bu nedir?
Eki Görüntüle 2363957
İndirirken Chrome hata verdi hiç inmedi bile açmayı bırak zaten RAR dosyasındaydı bir de açmadan silindi.
O zaman virüs bulaşmaz siz Windows Defender tam tarama yapın ve çalıştıra mrt yazın tam tarama yapın onu da Kaspersky gerek yok.
O zaman virüs bulaşmaz siz Windows Defender tam tarama yapın ve çalıştıra mrt yazın tam tarama yapın onu da Kaspersky gerek yok.
Çalıştırdaki mrt ile Win def aynı şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.