- Makaleler
- 7
Arkadaş ironi yapıyor zaten.Devam et sen antivirus kullanmamaya. Kardeşim Kaspersky free yada malwarebytes ile tarat
Avast'ın veri çaldığı söyleniyor.
Arkadaş ironi yapıyor zaten.Devam et sen antivirus kullanmamaya. Kardeşim Kaspersky free yada malwarebytes ile tarat
Avast'ın veri çaldığı söyleniyor.
Malwarebytes kullanıyorum zaten.Avast, 360 Total Security falan çöp. Benim için en iyileri: Kaspersky, Eset, Malwarebytes, Avira, Comodo.
Bahsi geçen dosyayı VirusTotal'de taratıp tarama sonucu bağlantısını buraya atar mısın?Malwarebytes kullanıyorum zaten.
Sadece virüsün ne ile ilgili olduğunu sormuştum ne ile kaldırabilirim diye değil.
Buradan ulaşabilirsiniz.Bahsi geçen dosyayı VirusTotal'de taratıp tarama sonucu bağlantısını buraya atar mısın?
Yanlış dosyayı yüklemişsin.Buradan ulaşabilirsiniz.
Hiç virüs bulmadı.Buradan ulaşabilirsiniz.
Sanırsam yanlış yüklemişsiniz. Eğer bir klasörü taratıyorsanız, dosyaya ilk önce sağ tık yapıp "Arşive Ekle" butonuna tıklayın. Tabii bunun için Winrar programı gerekli fakat sizde olduğunu varsayıyorum. Ondan sonra tekrar deneyin.Buradan ulaşabilirsiniz.
Defender bile bulmamış gözüküyor.Buradan ulaşabilirsiniz.
Çünkü yanlış yüklenmiş. Doğru bir şekilde dosya upload'landığında bir yorum yapabiliriz.Defender bile bulmamış gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.