Trojan:Script/Waxatac.B!ml nedir?

Kaspersky ile hızlı tarama yaptım temiz çıktı şimdi tam tarama yapıyorum bakarım ESET ede ve bana güvenilir ve hızlı bir emulatör önerir misiniz?
Hocam şu dediklerimi yapsan bir şey kalmayacak:
1-Büyük ihtimalle temizlenmiştir ama sen şunları da yap:
1-ESET Online Scanner, Emsisoft Emergency Kit ve MBAM Free ile Tam Tarama yapın.
2-Bulunanları karantinaya taşıyın veya silin.

Dogru baktigina emin misin? 99.9 skora sahip ve en az false positive orana sahip.
Kardeşim sen benimle dalga mı geçiyorsun? %99.90 orana sahip. AVG ise %99.95 Git şuna bak kurban olayım:

Hocam üçünüdemi indireyim?
Üçünüde indir, zaten kurulumsuz. Senin sisteme bir etkisi olmaz. İlk ESET Online Scanner, Sonra Emsisoft sonra da MBAM ile Tara. Tarama sonrası tehditleri kaldırdıktan sonra araçları silebilirsin.
Bu arada bence gerçek zamanlı AV Olarak AVG Kullanın. Bu sene oldukça iyi.

BlueStacks veya Nox pl.

Kardeşim sen benimle dalga mı geçiyorsun? %99.90 orana sahip. AVG ise %99.95 git şuna bak kurban olayım:

Hocam ama AVG false positive 10 Kaspersky 3?

Kardeşim sen benimle dalga mı geçiyorsun? %99.90 orana sahip. AVG ise %99.95 Git şuna bak kurban olayım:
Olayi uzatmak istemiyorum ama %0.05 fark var alt tarafi ve 10 tane false postive vermis. (Kasperskyda 3) Acik ara kaspersky avantajli ustelik avg dedigin firma uygulamasina bitcoin kazma araci eklemis firma.

Arkadas anlamiyor bir turlu maalesef.

FP Olayına değil Korumaya bakıyoruz. AVG Tokatlamış korumada.

Olayi uzatmak istemiyorum ama %0.05 fark var alt tarafi ve 10 tane false postive vermis. (Kasperskyda 3) Acik ara kaspersky avantajli ustelik avg dedigin firma uygulamasina bitcoin kazma araci eklemis firma.

%0.05 olduğuna emin misin? AVG Offline Detection Rate'de %30'lik fark atmış Online'da ise %9. Ayrıca o %0.05 dediğin sayı yeni varyantların oluşmasına sebep oluyor. Güvenlik konusunda bilgisiz olup ezbere konuştuğun buradan belli. F/P'ye önem veriyorsan git kur Kaspersky'ı.

Bak sen F/P'ye mi korumaya mı bakıyorsun o önemli. Kaspersky'ın FP Oranı az Koruması çöp AVG'nin Koruması çok iyi FP Oranı fazla. E genele bakarsan AVG Alıyor.

AVG değil Norton ekledi, yanlış bilgi verme. Ve Norton'da da bunu isteyerek yapıyordun, kullanıcı isterse Crypto madenciliği yapıp Crypto Wallet cüzdanına para ekliyordu. Ayrıca bu özellik Norton'dan zaten kaldırıldı. Yanlış bilgi verme. AVG'de hiç bir zaman öyle bir şey yoktu.

Açık ara Kaspersky'mı avantajlı? %30 ve %9 fark havada süzülüyor herhalde, neyse Kaspersky fanboyu olduğun belli. Testler diyor ki AVG Daha iyi. İnanıp inanmamak sana kalmış.

FP Olayına değil Korumaya bakıyoruz. AVG Tokatlamış korumada.

%0.05 olduğuna emin misin? AVG Offline Detection Rate'de %30'lik fark atmış Online'da ise %9. Ayrıca o %0.05 dediğin sayı yeni varyantların oluşmasına sebep oluyor. Güvenlik konusunda bilgisiz olup ezbere konuştuğun buradan belli. F/P'ye önem veriyorsan git kur Kaspersky'ı.

Bak sen F/P'ye mi korumaya mı bakıyorsun o önemli. Kaspersky'ın FP Oranı az Koruması çöp AVG'nin Koruması çok iyi FP Oranı fazla. E genele bakarsan AVG Alıyor.

AVG değil Norton ekledi, yanlış bilgi verme. Ve Norton'da da bunu isteyerek yapıyordun, kullanıcı isterse Crypto madenciliği yapıp Crypto Wallet cüzdanına para ekliyordu. Ayrıca bu özellik Norton'dan zaten kaldırıldı. Yanlış bilgi verme. AVG'de hiç bir zaman öyle bir şey yoktu.

Açık ara Kaspersky'mı avantajlı? %30 ve %9 fark havada süzülüyor herhalde, neyse Kaspersky fanboyu olduğun belli. Testler diyor ki AVG Daha iyi. İnanıp inanmamak sana kalmış.
Tamam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı