Trojan:Script/Waxatac.B!ml nedir?

Kaspersky hızlı taramada bir şey çıkmadı birazdan arkadaşın dediklerine bakacağım büyük ihtimalle çıkmaz haber veririm.
Hocam illaha Kaspersky'mı kullanacaksınız? Tek AV ile pek ilerlemez bu işler. Diğer dediğim şeyleri de yapın lütfen.

Hocam illaki Kaspersky'mı kullanacaksınız? Tek av ile pek ilerlemez bu işler. Diğer dediğim şeyleri de yapın lütfen.

Hocam yazdığıma dikkat edersen Kaspersky dışında bir tek sen önerdin bakacağım birazdan.

Hocam çevrimiçi tarama değil mi?

Hocam ESET'le hızlı tarama yaptım bir sıkınıt çıkmadı onda da sadece emülatörler vardı onlarda tehdit değildi diğer ikisini indirmem şart mı?

Hocam internet bağlantınızı kesmeyin ve tam tarama yapın bitsin gitsin.

Tam tarama ne kadar sürüyor?

Son düzenleme:
Hocam ESET'le hızlı tarama yaptım bir sıkınıt çıkmadı onda da sadece emülatörler vardı onlarda tehdit değildi diğer ikisini indirmem şart mı?

Tam tarama ne kadar sürüyor?
Yaklaşık 1 veya 2 saat. Hepsiyle yapın hocam, sadece ESET ile değil.

Yani hocam hızlı tarama yaptım ve temiz çıktı bence sorun yok.

Ve büyük ihtimal false positive çünkü etkilenen öğelerde mumu players APK indirmiştim.
Hocam hızlı tarama çoğu şeyi bulamaz. Buradan sorun yok demek tam doğru değil.

Fakat şöyle bir şey var hocam ben mumuyu indirdikten sonra APK ile Codex diye bir exploit indirdim fakat dün de mumu Player'a indirdim tek fark mumu Player ile sitesinden indirdim bugün ise bilgisayardan MediaFire'a girip indirdim ve daha bilgisayara yüklemeden hatayı verdi yani false positive olabilir mi?

Ve BlueStacks ile LDPlayer'a indirdim uyarı vermemişti.

Hocam ESET'i indirip tam taram yaptım ve 3 tane nesne bulmuş ve silmiş atayım fotoğrafını atayım tamamen güevilir mi şimdi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (12).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…