Olayı fark etmem zaten Youtube hesabıma bir video yüklenmesi olmuştu konu linki yazıda var. Youtube hesabıma bu arkadaş giriş yaparken hiçbir şekilde 2 adımlı doğrulama olarak bildirim falan gelmedi normalde hesabıma giriş yaptığımda cep telefonuma "giriş yapan sizseniz evet'e tıklayın" uyarısı geliyordu.
Olayı fark etmem zaten YouTube hesabıma bir video yüklenmesi olmuştu konu linki yazıda var. YouTube hesabıma bu arkadaş giriş yaparken hiçbir şekilde 2 adımlı doğrulama olarak bildirim falan gelmedi normalde hesabıma giriş yaptığımda cep telefonuma "giriş yapan sizseniz Evet'e tıklayın" uyarısı geliyordu.
Olayı fark etmem zaten YouTube hesabıma bir video yüklenmesi olmuştu konu linki yazıda var. YouTube hesabıma bu arkadaş giriş yaparken hiçbir şekilde 2 adımlı doğrulama olarak bildirim falan gelmedi normalde hesabıma giriş yaptığımda cep telefonuma "giriş yapan sizseniz Evet'e tıklayın" uyarısı geliyordu.
İşte dediğim gibi günümüz virüsleri için artık bu çok kolay, aynısını Valorant ve Gmail hesabım ile yaşadım.
Bir daha ki seferlere dosyayı indirdikten sonra dosyayı özel olarak taratırsınız (Dosyaya sağ tık >... ile tarat)
İşte dediğim gibi günümüz virüsleri için artık bu çok kolay, aynısını Valorant ve Gmail hesabım ile yaşadım.
Bir daha ki seferlere dosyayı indirdikten sonra dosyayı özel olarak taratırsınız (Dosyaya sağ tık >... ile tarat)
Kaspersky, Malwarebytes gibi benzeri programlar ile virüsten tamamen kurtulmak mümkün zaten bunu bende biliyorum. İşimi her zaman sağlama alırım ben format atmam 10 dakika programları yüklemem 2 saatimi bile almadığı için sıkıntı olmuyor.