Trojan virüs bulaştı

Saçmaladığını düşünüyorum dostum. “GuidedHacking” YouTube kanalında konu hakkında gerekli bilgiler var. Umarım inceleme zahmetinde bulunup yanlış düşündüğün durumu düzeltirsin.

Saçmalamıyorum. . Haklı olduğunu düşünüyorsan mail atayım. İndir. Kanıtla. Gereksiz. Zaten forumda önceden açtığım bir trojan vakası var. Ancak kendisi Build kıvamında değildi. Engelleyip duruyorduk. Bu trojan artık yerleşmiş durumda. Dosyayı da atabilirsin. İncelemek isteyen yemeden de inceleyebilir zaten. Virüsün verdiği zararları, engellemek için çare yok. Öğrenmemek ayıp değil. Ancak zaten kesinatı olan bir konu var. Sosyalde de 300 tane konusu var. Siz deseniz ben virüsü merak ediyorum. Ne varmış inceleyelim. O ayrı konu. Ama bilgisayarı eski haline sağlıklı haline döndürmek maalesef. Yapılır ancak buradan çok zor. Temiz kurulum şart. Siz incelemek mi istiyorsunuz, yoksa cure bende mi diyorsunuz anlamadım. Cure bende diyorsanız .
 
Başlıkta attım o değil mi?
Hocam telefondan çekmişsiniz net göremiyorum.

Saçmaladığını düşünüyorum dostum. “GuidedHacking” YouTube kanalında konu hakkında gerekli bilgiler var. Umarım inceleme zahmetinde bulunup yanlış düşündüğün durumu düzeltirsin.
Hocam allah aşkına GuidedHacking'in neresi iyi ya adamlar kendi çözümlerini daha çözümleyemiyorlar, haklı çıkmaya çalışmanın ne manası var. İncelediğiniz zaman detaylı bir rapor çıkarırsanız sevinirim.

Hocam boş tartışmanın manası yok ceza yiyebilirsiniz Konu sahibi dosyayı iletsin arkadaş incelediği zaman detaylı bir rapor hazırlayacağını düşünüyorum.
 
 
Malwarebytes ve ESET Online scannerdan tarayacağım. Sorun çıkmazsa bir bakarız. Çıkarsa format atacağım.C dosyasında virüs sadece ona format atsam olmaz mı? E diski oyun dolu. Tekrar yüklemek istemiyorum.

Maalesef AV'ler host dosyasını silemez.

Durum kötü mü yani?
 
Virüsün verdiği hasarı engellemek diye bir şeyden bahsettim mi? hangi hasarı nereden, nasıl ne şekilde vermiş? Bunları görüp en azından sistemde oluşturduğu zarar hakkında bilgi sahibi olabiliriz. Dostum ne desem reddedeceksin. Her şeye “format at” diyen kafadan olmasaydın sana daha anlatacak çok şeyim var belki bir şeyler öğrenirdin ufaklık ama öğrenmeye çok kapalısın.
 

Sana atamıyorum hosts. Uyarı veriyor buradan atınca.
 
@Vamiret hangi siteden yüklediniz? Sitenin linkinin sonunda. Site olan orijinal sitesi .com .co gibileri orijinal değil. Sitenin linkini bırakabilir misiniz?
 

Yoo çok da değil, ama nabıcaksın trojanla mı kullanıcaksın. Hostunu kullanıyor. Sana kalmış. Yüksek ihtimalle olur. C'ye format atman yeter gibi duruyor. Attıktan sonra tekrar E'yi scan atarsın. Host trojanı olduğu için e ye gideceğini sanmıyorum direkt. Ancak Av'ler silemez. E'de de çıkarsa formattan sonra Full format atman gerekecek gibi duruyor. Geçmiş olsun.

Sana atamıyorum hosts. Uyarı veriyor buradan atınca.

Arkadaş bilmiyor pek bir şey muhatap almayınız. Troll.
 
GuidedHacking üzerinde malware analizi hakkında bilgi videoları var ondan bahsettim, “kendi çözümlerini çözümleyemiyorlar” dediğin video hangisi acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…