Trojan Virüsü Nasıl Temizlenir?

MasCoN

Hectopat
Merhaba dostlarım bilgisayarıma trojan bulaştı adı: Kovter. V virüsü. Şu anda Avast ile bir tarama başlattım, sizce nasıl silebilirim? Windows Defender'da sürekli tehdit bulundu diye bildirim geliyor. Hangi antivirüsü kullanayım? Ne yapayım? Nasıl sileyim zaten yeni bilgisayar alacak bütçem de yok. Yeni HDD alacakta. Format atmadan nasıl hallederim bu işi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast kullanmanızı tavsiye etmem. Kaspersky ve Malwarebytes ile taratabilirsiniz.

Malwarebytes ile çözebilirsin diye düşünüyorum, Windows Defender temizleyemiyor mu virüs ü?

Windows Defender siliyor ama virüs nasıl sa sürekli durmadan çoğalıyor sürekli tehdit var tehdit var diyor.
Malware bytes kesin çözüm.

Denemeyi düşünüyorum herkes söylemekte kendi sitesinde var da arkadaşım indirdi bir antivirüsü ona antivirüsten virüs bulaştı ESET adı.

Dediğimiz gibi Malwarebytes ve Kaspersky ile taratıp temizleyiniz. Muhtemelen bulaşan şey kendini sistem dosyası gibi göstermeye çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı