Trojan virüsü silinmiş midir?

basganmemduh

Hectopat
Bilgisayara Online oyun hilesi indirmiştim anlık olarak izin ver dedim çalıştırdım çıkan virüs masson. A'rfn idi. Şu an sıkıldım ve geri sildim. 3-5 gere tam tarama ve offline tarama yaptım Windows Defender ile ve şu an hiçbir virüs bulamıyor ama gerçekten silinmiş midir? Windows 11'im hep güncel ve tüm güvenlik önlemleri açık sayılır.

1767457604703.png

Bilgisayara Online oyun hilesi indirmiştim anlık olarak izin ver dedim çalıştırdım çıkan virüs masson. A'rfn idi. Şu an sıkıldım ve geri sildim. 3-5 gere tam tarama ve offline tarama yaptım Windows Defender ile ve şu an hiçbir virüs bulamıyor ama gerçekten silinmiş midir? Windows 11'im hep güncel ve tüm güvenlik önlemleri açık sayılır.

Eki Görüntüle 2633757
Windows Defender'a bırakmazdım işimi. Malwarebytes indirip tarayın.

Eki Görüntüle 2633757

Trojanler silinse bile dosya kanıtları veya kayıt defterinde izleri durur. İmkanin varsa format at yoksa Malwarebytes ile indir VPN ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender gayet güçlü ve yeterli. 3. Parti yazılımlar ile bilgisayarı ağırlaştırmaya hiç gerek yok.
Üstü açık virüsleri bulur. Ama gizlenenleri farkedemez çokça yaşadığımdan biliyorum.

Eki Görüntüle 2633757
Siz arkadaşların dediği gibi MB benzeri bir programla tarayın.

Windows Defender gayet güçlü ve yeterli. 3. Parti yazılımlar ile bilgisayarı ağırlaştırmaya hiç gerek yok.
3. parti bende kullanmıyorum ancak defender şöyle bir şey buldum temizledim dese bile bilgisayarı garanti olsun diye formatlarım.

Sizde Defender uygulamasını hala eskisi gibi kötü sanmaya devam edin ve bilgisayarınızı 3. parti uygulamalar ile gereksiz yere yavaşlatın. Normal kullanıcılar için yeterli olduğu çoğu testte görünüyor.

Hocam çoğu test diyorsunuz o testleri atar mısınız çok merak ettim siz direk Windows Defender fanboyu falan mısınız yoksa bizzat Windows Defender mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı