Trojan Virüsü Zararlı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben crack oyun oynamam ama ne zaman oynasam formatlıyorum. Çünkü çoğu virüs oluyor zaten. Sana önerim ya Malwarebytes ile bir daha tara ya da içine sinmezse formatla.

Şu an Kaspersky ile tarıyorum, Malwarebytes ile denemeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeye Trojan diyorlar. Fakat bu Trojan gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba dostum öncelikle trojan virüsü bilgilerini, şifrelerini çalabilecek potansiyeldeki virüs tarzıdır bu virüsler tehlikeli ve güvensizlerdir sana tavsiyem öncelikle bilgisayarına format atman olacaktır ve bundan sonra crack indirmemen olacaktır. Bende yeni bir PC aldım ve dolayısıyla tüm param bilgisayara gitti nereden baksan 3 4 aydır Valorant, HOI4, ve Minecraft oynuyorum sana tavsiyem eğer oyunlara verecek paran yoksa Xbox Game Pass alman olacaktır ve lütfen bir daha crack indirme bulaşma o indirdiğin sözde güvenli sitelerde kendileri cracklemiyor yabancı sitelerden araklayıp paylaşıyorlar haberin ola.

Hocam crack kullanmak sigara kullanmak gibi. Başına kötü bir şey gelmezse vazgeçen gormedim.

“Format atınca geçmeyen virüs” diye bir şey yapılmadı daha.

Anakarta yerleşenler var biliyorum. Okulumdaki müdürün bilgisayarına format attık bir virüs için sıfır kurulumda bile Kaspersky yakaladı.

“Format atınca geçmeyen virüs” diye bir şey yapılmadı daha.
Hocam parçaların belleğine yazılan ve format atsanda geçmeyen virüsler var. Komple belleğine yazılan parçanın değişmesi gerekir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…