Trojan Virüsü Zararlı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben crack oyun oynamam ama ne zaman oynasam formatlıyorum. Çünkü çoğu virüs oluyor zaten. Sana önerim ya Malwarebytes ile bir daha tara ya da içine sinmezse formatla.

Şu an Kaspersky ile tarıyorum, Malwarebytes ile denemeye gerek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeye Trojan diyorlar. Fakat bu Trojan gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde crack oyun oynuyorum, bugün sistemi tarattığımda aşağıdaki görseldeki gibi virüsler buldum ve temizlettirdim. Antivirüste herhangi bir sorun olur muydu?
Assassin's Creed Black Flag ve Spider-Man Remastered oynuyordum crackli ve eski sürüm 2019 senesinde paylaşılan bir siteden indirdim.
Bu virüslerin zararları nelerdir?
Şu ana kadar bir zarar görmüş müyümdür?
Ayrıca ekran kartım ASUS RX 6700 XT 12 GB Dual benim bildiğim sıcaklık değerleri yükselince fanlar dönmeye başlıyormuş, bende ise oyunu açtığım gibi dönmeye başlıyor normal mi?

Eki Görüntüle 1706526

Merhaba dostum öncelikle trojan virüsü bilgilerini, şifrelerini çalabilecek potansiyeldeki virüs tarzıdır bu virüsler tehlikeli ve güvensizlerdir sana tavsiyem öncelikle bilgisayarına format atman olacaktır ve bundan sonra crack indirmemen olacaktır. Bende yeni bir PC aldım ve dolayısıyla tüm param bilgisayara gitti nereden baksan 3 4 aydır Valorant, HOI4, ve Minecraft oynuyorum sana tavsiyem eğer oyunlara verecek paran yoksa Xbox Game Pass alman olacaktır ve lütfen bir daha crack indirme bulaşma o indirdiğin sözde güvenli sitelerde kendileri cracklemiyor yabancı sitelerden araklayıp paylaşıyorlar haberin ola.
 
O kadar crack oynuyorsanız zaten bilgisayarınızda bir sürü virüs vardır. Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. Bir daha da crack indirmeyin. Oyunlar çok pahalı geliyor, gerçekten alacak durumunuz yok isede crack indirdiğiniz şeyleri önce taratın, öyle kullanın.

Format atınca geçmeyen tür nasıl oluyor hocam? Format atılınca her şey sıfırlanıyor.

Hocam crack kullanmak sigara kullanmak gibi. Başına kötü bir şey gelmezse vazgeçen gormedim.
 
“Format atınca geçmeyen virüs” diye bir şey yapılmadı daha.

Anakarta yerleşenler var biliyorum. Okulumdaki müdürün bilgisayarına format attık bir virüs için sıfır kurulumda bile Kaspersky yakaladı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı