@300319 Normal bir iç içe klasörler içeren klasörü denedim şimdi, listeye ekledi ve taradı. Windows'da neden tepkisiz kaldı ki? Yönetici izinleriyle çalışsa da tepkisiz kalıyor.
Beklettiğim ve uğraştırdığım için özür dilerim öncelikle. Dediğim gibi, ilk defa yaptığım bir şey.
Windows + R kombinasyonu ile çalıştır programını açın. Aşağıdaki komutu çalıştırın.
Kod:
"C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe" a -thash -sae -- "%appdata%\Windows.sha256" "C:\Windows"
İşlem bittiğinde yine çalıştır programını Windows + R kombinasyonu ile çalıştırın ve %appdata% yazıp çalıştırın. Bu klasördeki Windows.sha256 dosyasını paylaşın.
İhtiyacım dışında bir çalışma şekli. Nested bir şekilde bütün dosyaları tek tek tarama özelliği eklenir mi ileride peki?
Yaklaşık 50 MB boyutunda bir dosya olacak Windows.sha256 dosyası. Program, "Sağlama toplanıyor %99" aşamasında takılı kalıyor. Bu olduğunda %appdata% komutunu çalıştırın ve oradaki dosyayı Google Drive'a yükleyerek paylaşın. Orjinal dosyalar ile karşılaştıracağım.
Yaklaşık 50 MB boyutunda bir dosya olacak Windows.sha256 dosyası. Program, "Sağlama toplanıyor %99" aşamasında takılı kalıyor. Bu olduğunda %appdata% komutunu çalıştırın ve oradaki dosyayı Google Drive'a yükleyerek paylaşın. Orjinal dosyalar ile karşılaştıracağım.
Hocam bendeki dosya 19mb neden böyle oldu? Bir sorun olur mu? genede upload ediyorum drive'a keylogger olmasından şüphe ettiğimden kendi hesabım ile oturum açmadım yeni bir gmail oluşturdum. Windows.sha256
Farklılıkları VT'de tarattım. Sadece sürüm farkı var. Sanal makineye taze kurulum yaptığımdan benim dosyalar güncel değildir. Onun dışında bir virüs izi yok. Sistem dosyaları olması gerektiği gibi.