Technopat'da aktif değilsem ya uyuyorumdur ya da işim vardır 
Şimdi baktım da Vimera bu konuda beklentilerimi karşılayamadı hocam.@aerosimit cihaz sıfırlandı şimdi programı mı yükleyeceğim?
Şimdi baktım da vimera bu konuda beklentilerimi karşılayamadı hocam.
7-ZIP programını indirin ve kurun.
Şu bağlantıya tıklayarak direkt indirebilirsiniz:
C:\windows klasörüne sağ tıklayın ve gönder > masaüstüne kısayol oluştur seçeneğini seçin. Çünkü, C:\ diskinin ana dizinine dosya oluşturulamaz.
Eki Görüntüle 1957200
Masaüstündeki kısayola sağ tıklayın ve 7ZIP > CRC SHA > SHA-256 -> Windows. SHA256 seçeneğini seçin. İşlem bitince masaüstünde oluşacak dosyayı paylaşın. Büyük ihtimalle uzun sürer, yarın öğlen müsait olduğumda bakarım.
Eki Görüntüle 1957199
Şu değil mi? Bunu yaptım işte.Kısayol oluşturma adımını atlamışsınız. Masaüstüne oluşturulan kısayola tarama yapacaksınız.
Şimdi baktım da Vimera bu konuda beklentilerimi karşılayamadı hocam.
Klasör içerisindeki dosyaların sağlaması gerekiyor bana, sanırım senin program klasörün sağlamasını veriyor. Dosya bazlı sağlama alamıyorum.Sorun nedir tam olarak?
Beklettiğim ve uğraştırdığım için özür dilerim öncelikle. Dediğim gibi, ilk defa yaptığım bir şey.@aerosimit kısayol klasörüne yaptım hocam bu hatayı verdi.
"C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe" a -thash -sae -- "%appdata%\Windows.sha256" "C:\Windows"
İhtiyacım dışında bir çalışma şekli. Nested bir şekilde bütün dosyaları tek tek tarama özelliği eklenir mi ileride peki?@Nizel G eğer Windows dizinini test ediyorsanız normal. Program normal bir klasör hashleme için tasarlandı. İç içe olan klasörlerde klasörü baz olarak taramaz, klasör içindeki dosyayı baz alarak tarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.