Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Ben sitesinden Call of Duty World at War indirdim. Windows Defender Trojan:Win32/Dynamer!rfn adlı bir dosya tespit etti. Acaba bu uyarı crack yüzünden mi geldi yoksa dosyaların içinde trojan mı vardı? Yardım eder misiniz?
Microsoft Defender Antivirus bu tehdidi algılar ve kaldırır.
Truva atları, sizi bilgisayarınıza yüklemeye ikna etmek için masum görünmeye çalışan bir tür kötü amaçlı yazılımdır.
Kişisel bilgilerinizi çalabilir, daha fazla kötü amaçlı yazılım indirebilir veya kötü niyetli bir bilgisayar korsanının bilgisayarınıza erişmesine izin verebilirler.
Kötü amaçlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşma yollarını öğrenin. Uyarı düzeyi: Şiddetli!
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Download HitmanPro to remove ransomware, malware, ad trackers and spyware from your windows machines. Get HitmanPro.Alert to provide continuous scanning in real time.
Muhtemelen crack'ı virüs olarak algılamış, Defender yerine Malwarebytes veya Kaspersky ile taratın. Defender crack şeylere karşı hep böyle uyarılar veriyor.