Trojan:Win32/Dynamer!rfn nedir?

  • Konuyu başlatan 751134
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.348

751134

Picopat
Katılım
29 Ocak 2024
Mesajlar
220
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar. Ben sitesinden Call of Duty World at War indirdim. Windows Defender Trojan:Win32/Dynamer!rfn adlı bir dosya tespit etti. Acaba bu uyarı crack yüzünden mi geldi yoksa dosyaların içinde trojan mı vardı? Yardım eder misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • 1709317464908.png
    1709317464908.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 331
Win32/Dynamer
15 Ocak 2017'de güncellendi.

Microsoft Defender Antivirus bu tehdidi algılar ve kaldırır.

Truva atları, sizi bilgisayarınıza yüklemeye ikna etmek için masum görünmeye çalışan bir tür kötü amaçlı yazılımdır.

Kişisel bilgilerinizi çalabilir, daha fazla kötü amaçlı yazılım indirebilir veya kötü niyetli bir bilgisayar korsanının bilgisayarınıza erişmesine izin verebilirler.

Kötü amaçlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşma yollarını öğrenin.
Uyarı düzeyi: Şiddetli!

Kaynak: Microsoft

Belli ki crackten virüs bulaşmış. Geçmiş olsun.
 
False-positive olabilir. Microsoft Defender bu tarz crack dosyalarına aşırı fazla false-positive sonuç veriyor. Şunu aktif koruma için kullanın;






Bunları ise ekstra tarama aracı olarak kullanın.
 
Muhtemelen crack'ı virüs olarak algılamış, Defender yerine Malwarebytes veya Kaspersky ile taratın. Defender crack şeylere karşı hep böyle uyarılar veriyor.
 
R.G Mechanics genel olarak güvenilir bir repacker ancak üçüncü taraf bir siteden indirildiğinde emin olunamıyor işte.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı