Kaspersky'i dene olmazsa. Muhtemelen olmayacak çünkü virüs sildirmiyor kendini normalde.İndiriyorum.
Kaspersky'i dene olmazsa. Muhtemelen olmayacak çünkü virüs sildirmiyor kendini normalde.İndiriyorum.
Gelmez diye biliyorum. O kadar tehlikeli değil.O tarama yapıyor şu an ama sanırım çok uzun sürecek.
@Win9x Hocam bir sorum olacak format atsak geri gelir mi önemli bir şeyim yok bilgisayarda.
O tarama yapıyor şu an ama sanırım çok uzun sürecek.
@Win9x hocam bir sorum olacak format atsak geri gelir mi önemli bir şeyim yok bilgisayarda.
Muhtemelen sildi. Nasıl sildiğini merak ediyorum. Benim bildiğim kendini sildirmeyen virüs bu.Şu an Defender'den bildirim geldi önlemler alındı diye ve Kaspersky'da bulamadı bir şey.
Muhtemelen sildi. Nasıl sildiğini merak ediyorum. Benim bildiğim kendini sindirmeyen virüs bu.
Virustotal sonucunu merak ettim nasıl bulaşmış vb. diye ama kökten silip raporlamıştır bence.Bende anlamadım o kadar güçlü bir virüsü nasıl silebildi.
Hollywood'da falan mı gördünüz bu senaryoları bu bahsedilen virüsün doğru olduğu bile meçhul. Defender false-positive bile olabilir. Amma abartmışsınız.Kaspersky'i dene olmazsa. Muhtemelen olmayacak çünkü virüs sildirmiyor kendini normalde.
Yok. Bir sürü antivirus buluyor bu virüsü. 40+ falan.Hollywood'da falan mı gördünüz bu senaryoları bu bahsedilen virüsün doğru olduğu bile meçhul. Defender false-positive bile olabilir. Amma abartmışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.