Sanatın Zerresi Femtopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, bugün Windows Defender virüs uyarısı verdi. Windows Defender virüsü kaldıramadı. Malwarebytes indirdim çalışmadı. Yardım edin.
Arkadaşlar, bugün Windows Defender virüs uyarısı verdi. Windows Defender virüsü kaldıramadı. Malwarebytes indirdim çalışmadı. Yardım edin.
Çözüm BlackShadow 24 Haziran 2021 Bugün benzer bir konu açılmıştı, Hitman Pro ile temizlemişti arkadaş. Bir de o yazılımı dene istersen.
Bugün benzer bir konu açılmıştı, Hitman Pro ile temizlemişti arkadaş. Bir de o yazılımı dene istersen.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 24 Haziran 2021 #2 Kaspersky Free Rescue Disk | Kaspersky Kaspersky Free Rescue Disk'i indirdiğiniz için teşekkür ederiz. www.kaspersky.com.tr Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk, www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kaspersky Free Rescue Disk | Kaspersky Kaspersky Free Rescue Disk'i indirdiğiniz için teşekkür ederiz. www.kaspersky.com.tr Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk, www.technopat.net
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 24 Haziran 2021 #3 Kaspersky ile dene. Artı 0 Eksi
KS KS Sanatın Zerresi Femtopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 Pes etmeme az kaldı cpu kullanımı zaten %70,antivirüs programı ile tarayınca yanmamak için bilgisayar kendini kilitliyor. Güle güle windows güle güle Artı 0 Eksi
Pes etmeme az kaldı cpu kullanımı zaten %70,antivirüs programı ile tarayınca yanmamak için bilgisayar kendini kilitliyor. Güle güle windows güle güle
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 24 Haziran 2021 #5 Bugün benzer bir konu açılmıştı, Hitman Pro ile temizlemişti arkadaş. Bir de o yazılımı dene istersen. Artı 2 Eksi Çözüm
Bugün benzer bir konu açılmıştı, Hitman Pro ile temizlemişti arkadaş. Bir de o yazılımı dene istersen.
KS KS Sanatın Zerresi Femtopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #6 @BlackShadow Çok teşekkürler birçok virüsten kurtuldum Artı 1 Eksi