LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #31 valazquez dedi: Bu bir virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Evet.
Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #32 Enes3078 dedi: Aşağıdaki websiteden indireceğiniz ücretsiz Kaspersky adlı antivirüs ile sisteminize tam tarama yapıp sonuçları paylaşın lütfen. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de indireyim mi yararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2021
Enes3078 dedi: Aşağıdaki websiteden indireceğiniz ücretsiz Kaspersky adlı antivirüs ile sisteminize tam tarama yapıp sonuçları paylaşın lütfen. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de indireyim mi yararı olur mu?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.012 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Eylül 2021 #33 Eymen Eker dedi: Ben de indireyim mi yararı olur mu? Genişletmek için tıkla... AV kullanımının zararı olmaz zaten. Tabii ki indirebilirsiniz.
Eymen Eker dedi: Ben de indireyim mi yararı olur mu? Genişletmek için tıkla... AV kullanımının zararı olmaz zaten. Tabii ki indirebilirsiniz.
Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #34 Enes3078 dedi: Av kullanımının zararı olmaz zaten. Tabii ki indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Enes3078 dedi: Av kullanımının zararı olmaz zaten. Tabii ki indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 25 Eylül 2021 #35 TheMarqE dedi: Evet hocam çok tehlikelidir wacatac bu aralar bayağı bir yaygın. Genişletmek için tıkla... Ne yapıyor bu virüs tam olarak.
TheMarqE dedi: Evet hocam çok tehlikelidir wacatac bu aralar bayağı bir yaygın. Genişletmek için tıkla... Ne yapıyor bu virüs tam olarak.
OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #36 Evet, sisteminizi kullanarak Bitcoin kazar kısaca zararlı sisteminiz yavaşlar.
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 27 Ocak 2022 #37 valazquez dedi: Bu bir virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Değil midir?
C CcC Aüüğ Yoctopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #38 Evet çok ciddi bir virüstür benim PC'me bulaştı ve ben temiz bir şekilde temizledim.
OGA OGA HAHA Zeptopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #39 çok sıkıntılı bir virüs değil sisteme zarar vermez ama pc ye diğer virüslerin girmesi için kapıları açar
çok sıkıntılı bir virüs değil sisteme zarar vermez ama pc ye diğer virüslerin girmesi için kapıları açar
napak Femtopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #40 Şu Pivot Animator'den çıktı.