"Trojan:Win32/Wacatac.B!ml "virüsü nedir?

Geçmiş olsun bu trojanlardan çok çektim en iyisi anti virüsle tarama yap.

Tamamdır teşekkürler. İnternet sitesine girmiş olduğum kart bilgim de vardı.
Ne demek hocam. İlk attığım mesajı çözüm olarak işaretlerseniz, aynı duruma düşen hocalarımızda görüp yararlanabilir.

Yardımlarınız için teşekkürler. Kaspersky ile taratıyorum şu an. Parola değiştirmek lazım mı sizce? Bayağıdır yeni şifre falan girmedim.

Hocam, Kaspersky ile tam taramalar çok uzun sürüyor bilginiz olsun bugün başıma geldi 8 saat falan diyordu bence ilk malware ile taratın keylogger virüsleri o kadar gizli olmaz her antivirüs bulabilir.

Sanki virüs değil de yanlış saptama gibime geliyor. İnternette araştırdıkça bu kanıya vardım.

Sanki virüs değil de yanlış saptama gibime geliyor. İnternette araştırdıkça bu kanıya vardım.
Aynen katılıyorum, sanki operanın halt yemesi ile olmuş bir yanlışlık gibi. Bilgisayara steam dışında birşey indirmedim çünkü
Ne demek hocam. İlk attığım mesajı çözüm olarak işaretlerseniz, aynı duruma düşen hocalarımızda görüp yararlanabilir.
Nasıl yapıyorum çözüm diye seçmeyi

Hocam bunun cevabını antivirüsler verir. Eğer virüs olarak bulursa silin o şüphe ile yaşanmaz.

Aynen katılıyorum, sanki operanın halt yemesi ile olmuş bir yanlışlık gibi. Bilgisayara steam dışında birşey indirmedim çünkü

Nasıl yapıyorum çözüm diye seçmeyi
Hocam, mesajın en solunda "Rapor" bölümü var. Oraya tıklayın en altta Çözüm var. Onu seçin.

Opera bizi yiyor anlaşılan.

Opera bizi yiyor dogru, ama wacatac ile degil, veri ihlali ile.

Opera spyware mı yoksa?

Tabii ki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…