Trojan yedim

Hemen format gerekmez hocam. Şunu belirtelim her virüs format ile silinmez bile. Virüsün tipine göre değişir.

Mesela a virüsü virüs programı ile silindi. B virüsü format ile C virüsü hiç silinmedi. Virüsün tipine göre değişir once format yerine virüs programı ile tarama yapılır olmazsa format geçilir.

Malwarebytes ile taratın diyeceğim de ona da pek güven olmuyor kendi yaptığım trojanı bunda taratım tespit edemedi ama yine de bir şansınızı deneyin.

Malwarebytes ile taratın diyeceğim de ona da pek güven olmuyor kendi yaptığım trojanı bunda taratım tespit edemedi ama yine de bir şansınızı deneyin.

Demek ki daha zararlı bir virüs yazman gerekiyor, denedin mi? Ne yapabiliyor? Çökertme olur ya da bilgi çalma.

Yüzüme bir su çarptım ve geldim.
Hangi tip zararli olduguna bagli, net olarak silinir demek yanlış. Dosya sistemi olan her yerde zararlinin aktif kalma ihtimali vardir.
Rootkit zararlisi var ise silinmez, ama bu tip zararlilar inanilmaz nadirdir ve gunluk kullanicilari degil, sirketleri hedef alir. Ama bir solucan zararlisi senin optik disklerine ve aygit suruculerine de yayilabilir.

Hocam ben zaten orada yanlış yazdım dedim. Ekran kartı nereden çıktı ise.

Kaspersky antivirüs kurup güncelleyip, tarayın. Varsa bir şeyler temizletin. Üstüne bir de Malwarebytes antimalware kurun, taratın temizleyin. Taramaları tam tarama yapın.

Malwarebytes ile nasıl tam tarama yapacağım?
Adım 1: Kaspersky indirip tam tarama yapmalısın.
Adım 2: Tarama sırasında internet bağlantısını kesmelisin.
Adım 3: Sonuçları bize atmalısın.

Win32/Occamy.C Virüsü​

Adım 1: Kaspersky indirip tam tarama yapmalısın.
Adım 2: Tarama sırasında internet bağlantısını kesmelisin.
Adım 3: Sonuçları bize atmalısın.

Win32/Occamy.C virüsü​

Win32/Occamy.C virüsü​

Kas-per-sky'landın

Şaka maka Kaspersky ya da Malwarebytes kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…