Trojan yedim

Malwarebytes ile nasıl tam tarama yapılıyor (indirili) ve keyloogerdan alınan veriler mesela cuma günü yükledim ben bu virüsü cuma gününden itibaren olan eylemleri mi aktarır öncesini demi?
Keyloggerler klavyede yazdığınız her şeyi karşı tarafa gönderir. Ek olarak keylogger demiştiniz ama Windows Defender'in tespit ettiği şey keylogger değil. Yine de verilerinizi çalmış olabilir. Malwarebytes ile tam tarama yapmak için indirdikten sonra "scanner" yazısının olduğu kutuda boş bir yere tıklayıp, "advanced scanners" yazısına tıklayıp, "configure scan" seçeneğini seçip tüm kutucuklara tıklayın ve "scan" butonuna basın.

Kasperksy Rescue uygularken internet kapalı olacak değil mi?

İnternete bağlıysa bilgisayar, aktarım olabilir.

Kaspersky Rescue Disk ile taratırken internet kapalı olsun, evet. Ben Malwarebytes'ten bahsetmiştim. Zaten o tarama Windows açık değilken yapılıyor.
Tamamdır sağol dostum çok yardımcı oldun temiz bilgisayar boş olunca Kaspersky Rescue uygulayacağım ardından Malware ile tam tarama yapacağım.

Aynı olayı yaşadım. Öncelikle Kaspersky ile taratın. Raporu bizim ile paylaşın. Kaspersky'ın bulamadıklarını bazen Malwarebytes bulabiliyor. Her iki programla da tam tarama yapın. Eğer hala şüphe ediyorsanız şüphe ettiğiniz dosyaları virüs-Total ile taratın. Raporu yine bizimle paylaşabilirsiniz. Format iyi bir çözüm olabilir fakat bazı trojanler format sonrası silinmeyebilir.

Rescue yi uygulayacağım. Sonra flashla birlikte Malwarebyte ile tam tarama yapacağım.

Arkadaşlar sağolsun çözümleri sundular deneyeceğim olmazsa mecbur format. Tekrardan teşekkürler çok sevdim bu forumu bende elimden geldiğince çözebileceğim konulara yardım edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…