Trojan'a format yeterli olur mu?

Geçen aşırı saçma şekilde bilgisayarıma trojan soktum, biraz paranoyak bir insan olduğum için antivirüs dinlemedim direkt bilgisayara format attım. Ama halen içim de bir korku var, acaba formatta da silinmemiş olabilir mi? Dediğim gibi paranoyak bir insanım biraz ve muhtemelen bilgisayardaki en ufak anormal harekette aklıma trojan gelecek.
Yav kardeşim ne çok lafa dolanmayı seviyor bu millet ya , format attıysan eğer hiç bir şey olmaz ne kadar virüs varsa hepsi silinmiştir çoktan kafaya takma , yok usb ye girer yok hdd ye girer diyenlere de aldırış etme. Virüslerin hepsinden kurtuldun. 👍

RAT'ın diske yerleşen bir varyasyonu olduğunu düşünmüyorum. İçin rahat olabilir hocam format attıysan.

Geçen aşırı saçma şekilde bilgisayarıma trojan soktum, biraz paranoyak bir insan olduğum için antivirüs dinlemedim direkt bilgisayara format attım. Ama halen içim de bir korku var, acaba formatta da silinmemiş olabilir mi? Dediğim gibi paranoyak bir insanım biraz ve muhtemelen bilgisayardaki en ufak anormal harekette aklıma trojan gelecek.

Format attınız, o trojan orada kalsın siz ne dilerseniz dileyin benden. 😃

Yav kardeşim ne çok lafa dolanmayı seviyor bu millet ya, format attıysan eğer hiçbir şey olmaz ne kadar virüs varsa hepsi silinmiştir çoktan kafaya takma, yok USB'ye girer yok HDD'ye girer diyenlere de aldırış etme. Virüslerin hepsinden kurtuldun. 👍

BIOS'a girmiş virüslerden kurtulamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı