Trojan'ın gittiğini nasıl anlarız?

Boşa mı diyor insanlar format at diye virüs gitmese önermezler.

Tekrar yazar mısınız cümleyi?

Formata gerek yok. Konu sahibi de atmayacağını belirtmiş.
Bir sıfır kurulum yeterli olur diye düşünüyorum.

Arkadaş takıntı yapmış hocam siz ne derseniz deyin kafasındakini uygulayacak.

Sağ olun ben Format'tan yana değilim Kaspersky yükleniyor onu deneyeceğim ama tekrar soruyorum av dışın da trojan gittiğini nereden anlarım? Av dışın da.

Bir sıfır kurulum yeterli olur diye düşünüyorum.

Hayır işletim sistemiyle ne alaksi var format atarsan tüm dosyalari siler virusude siler baştan Windows kurar sana.

Bunu yanlışlıkla açtım.

Hocam 1- Format atmayı bilmiyorum
2- Kullandığım Windows sistemi orijinal, parayla alındı
3- Bilgisayarcı aldı sistemi, ben değil. Nereden aldığını bilmiyorum maalesef. Bu sebepten ötürü formattan yana değilim
AV olarak Kaspersky kullansam olur mu? Hemen siler mi trojanı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yanlışlıkla açtım.

Hocam 1- format atmayı bilmiyorum 2- kullandığım Windows sistemi orijinal parayla alındı 3- bilgisayarcı aldı sistemi ben değil nereden aldığını bilmiyorum maalesef bu sebepten ötürü Format'tan yana değilim av olarak Kaspersky kullansam olur mu? Hemen siler mi? Trojan'ı?

Bak kankacim Kaspersky ile bilgisyari taratiyorsun virüs varsa buluyor sen de siliyorsun. Ha senin için rahat etmedi tekrar bilgisayarı tarat sonra sil ve Malwarebytes'ı yükle onunla tara ve bulursa sıl virüsleri sonra tekrar tarat bir şey bulmaz ise sil ve tekrar Kaspersky'ı kur ve bitti.

Ha kusura bakmayın durun

Bak kankacim Kaspersky ile bilgisyari taratiyorsun virüs varsa buluyor sen de siliyorsun. Ha senin için rahat etmedi tekrar bilgisayarı tarat sonra sil ve Malwarebytes'ı yükle onunla tara ve bulursa sıl virüsleri sonra tekrar tarat bir şey bulmaz ise sil ve tekrar Kaspersky'ı kur ve bitti.

Format atarsam babamlar bana kızar. Onların da iş CV'keri falan var bilgisayarda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı