Şu an halen Kaspersky yükleniyor ben şu an oyun oynayabilirim değil mi? Bu ara da o yüklenirken tüm avları sildim PC şu an av sız Kaspersky yüklenince 1 tane olacak sjsjs.
Sağ olun ben Format'tan yana değilim Kaspersky yükleniyor onu deneyeceğim ama tekrar soruyorum av dışın da trojan gittiğini nereden anlarım? Av dışın da.
Arkadaşlar bildiğimiz üzere formatı sıfırlamadan ayıran fark, (benim bildiğim) Windows'u sıfırdan tekrar yüklemeseydi. Windows 10'un benim şu an yeni fark ettiğim özelliği “bulut indirme - Windows'u kaldır ve yeniden yükle” özelliğiyle beraber sıfırlama yapılacaksa, bunun formattan ne farkı var?
Hocam 1- Format atmayı bilmiyorum
2- Kullandığım Windows sistemi orijinal, parayla alındı
3- Bilgisayarcı aldı sistemi, ben değil. Nereden aldığını bilmiyorum maalesef. Bu sebepten ötürü formattan yana değilim
AV olarak Kaspersky kullansam olur mu? Hemen siler mi trojanı?
Hocam 1- format atmayı bilmiyorum 2- kullandığım Windows sistemi orijinal parayla alındı 3- bilgisayarcı aldı sistemi ben değil nereden aldığını bilmiyorum maalesef bu sebepten ötürü Format'tan yana değilim av olarak Kaspersky kullansam olur mu? Hemen siler mi? Trojan'ı?
Bak kankacim Kaspersky ile bilgisyari taratiyorsun virüs varsa buluyor sen de siliyorsun. Ha senin için rahat etmedi tekrar bilgisayarı tarat sonra sil ve Malwarebytes'ı yükle onunla tara ve bulursa sıl virüsleri sonra tekrar tarat bir şey bulmaz ise sil ve tekrar Kaspersky'ı kur ve bitti.
Bak kankacim Kaspersky ile bilgisyari taratiyorsun virüs varsa buluyor sen de siliyorsun. Ha senin için rahat etmedi tekrar bilgisayarı tarat sonra sil ve Malwarebytes'ı yükle onunla tara ve bulursa sıl virüsleri sonra tekrar tarat bir şey bulmaz ise sil ve tekrar Kaspersky'ı kur ve bitti.