EmrecanPolidaa Centipat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 85 9 Nisan 2022 #1 Cheat Engine'yi kendi sitesinden indirdim. Hiç açmadan tarattım 38 uyarı verdi ( VirusTotal ) direk sildim. Virüs bilgisayara bulaşmış mıdır? Dosyayı hiç açmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2022
Cheat Engine'yi kendi sitesinden indirdim. Hiç açmadan tarattım 38 uyarı verdi ( VirusTotal ) direk sildim. Virüs bilgisayara bulaşmış mıdır? Dosyayı hiç açmadım.
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 9 Nisan 2022 #2 Cheat Engine buradan indirdiniz değil mi hocam Artı 0 Eksi
KS KS EmrecanPolidaa Centipat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 85 9 Nisan 2022 #3 ah goofy dedi: Cheat Engine buradan indirdiniz değil mi hocam Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur. Artı 0 Eksi
ah goofy dedi: Cheat Engine buradan indirdiniz değil mi hocam Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 9 Nisan 2022 #4 Virüs olarak algılaması gayet normal. Artı 0 Eksi
B BxErt.PC Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #5 EmrecanPolidaa dedi: Cheat Engine'yi kendi sitesinden indirdim. Hiç açmadan tarattım 38 uyarı verdi ( VirusTotal ) direk sildim. Virüs bilgisayara bulaşmış mıdır? Dosyayı hiç açmadım. Genişletmek için tıkla... Açmadıysan sıkıntı yok açtıysan sıkıntı var ama virüs algılanması gayet normaldir Artı 0 Eksi
EmrecanPolidaa dedi: Cheat Engine'yi kendi sitesinden indirdim. Hiç açmadan tarattım 38 uyarı verdi ( VirusTotal ) direk sildim. Virüs bilgisayara bulaşmış mıdır? Dosyayı hiç açmadım. Genişletmek için tıkla... Açmadıysan sıkıntı yok açtıysan sıkıntı var ama virüs algılanması gayet normaldir
KS KS EmrecanPolidaa Centipat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 85 9 Nisan 2022 #6 kuyoshi dedi: Virüs olarak algılaması gayet normal. Genişletmek için tıkla... Yani virüs bulaşmışmıdır? Hiç açmadan direk sildim. BxErt.PC dedi: Açmadıysan sıkıntı yok açtıysan sıkıntı var Genişletmek için tıkla... Açmadım. Artı 0 Eksi
kuyoshi dedi: Virüs olarak algılaması gayet normal. Genişletmek için tıkla... Yani virüs bulaşmışmıdır? Hiç açmadan direk sildim. BxErt.PC dedi: Açmadıysan sıkıntı yok açtıysan sıkıntı var Genişletmek için tıkla... Açmadım.
B BxErt.PC Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #7 EmrecanPolidaa dedi: Yani virüs bulaşmışmıdır? Hiç açmadan direk sildim. Açmadım. Genişletmek için tıkla... virüs bulaşmamışdır açmadıysan Artı 0 Eksi
EmrecanPolidaa dedi: Yani virüs bulaşmışmıdır? Hiç açmadan direk sildim. Açmadım. Genişletmek için tıkla... virüs bulaşmamışdır açmadıysan
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 9 Nisan 2022 #8 Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması pek şaşırtıcı olmasa gerek. BxErt.PC dedi: virüs bulaşmamışdır açmadıysan Genişletmek için tıkla... Hocam Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması normal. Artı 0 Eksi
Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması pek şaşırtıcı olmasa gerek. BxErt.PC dedi: virüs bulaşmamışdır açmadıysan Genişletmek için tıkla... Hocam Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması normal.
B BxErt.PC Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #9 kuyoshi dedi: Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması pek şaşırtıcı olmasa gerek. Hocam Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması normal. Genişletmek için tıkla... biliyorum arkadaş virüs bulaşmışmıdır dedi bende saten virüs algılaması normal dedim virüs bulaşmamışdır dedim açmadıysa Artı 0 Eksi
kuyoshi dedi: Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması pek şaşırtıcı olmasa gerek. Hocam Cheat Engine vb. yazılımların antiler tarafından virüs, crack, warez içerik olarak algılanması normal. Genişletmek için tıkla... biliyorum arkadaş virüs bulaşmışmıdır dedi bende saten virüs algılaması normal dedim virüs bulaşmamışdır dedim açmadıysa
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 10 Nisan 2022 #10 Not-a-virus demiş Kaspersky panda gibi antivirüsler PUP yani istenmeyen yazılım virüs değil. Artı 0 Eksi