Olny Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #51 Olny dedi: Harbimi Cihan Yüce dedi: Böyle bir şaka yapıp buluşmak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Cihan Yüce dedi: Böyle bir şaka yapıp buluşmak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Ama bence kız espirisine söyledi gelirim diye sence ? Genişletmek için tıkla... Cihan Yüce dedi: Normalde 1-2 haftadır konuşuyordum o buluşmadan sonra hiç konuşmadım. Genişletmek için tıkla... Neden
Olny dedi: Harbimi Cihan Yüce dedi: Böyle bir şaka yapıp buluşmak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Cihan Yüce dedi: Böyle bir şaka yapıp buluşmak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Ama bence kız espirisine söyledi gelirim diye sence ? Genişletmek için tıkla... Cihan Yüce dedi: Normalde 1-2 haftadır konuşuyordum o buluşmadan sonra hiç konuşmadım. Genişletmek için tıkla... Neden
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #52 Olny dedi: Neden Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar uyuşmuyordu 1.50 hafif kilolu ve fotoğraflardan alakasız birini görünce şok oldum. O da anladı galiba yazmadı.
Olny dedi: Neden Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar uyuşmuyordu 1.50 hafif kilolu ve fotoğraflardan alakasız birini görünce şok oldum. O da anladı galiba yazmadı.
Olny Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #53 Cihan Yüce dedi: Fotoğraflar uyuşmuyordu 1.50 hafif kilolu ve fotoğraflardan alakasız birini görünce şok oldum. O da anladı galiba yazmadı. Genişletmek için tıkla... Görmekle görmemek arasındaki gerçek
Cihan Yüce dedi: Fotoğraflar uyuşmuyordu 1.50 hafif kilolu ve fotoğraflardan alakasız birini görünce şok oldum. O da anladı galiba yazmadı. Genişletmek için tıkla... Görmekle görmemek arasındaki gerçek
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #54 Olny dedi: Görmekle görmemek arasındaki gerçek Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
TheFafu Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 453 Çözümler 6 Yer İstanbul - Denizli 18 Ekim 2020 #55 Lahmacun dedin canım çekti sipariş edeyim dedim 10 lahmacun + 1LT içecek 100TL :/
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Ekim 2020 #56 Bir tarafa kutsal kitap diğer tarafa silah. Önünde zaten kebap olacak. Gerisini ne yapacağını biliyorsun.  Gidip düzgünce yemeğini ye. LoL'cü Selen çıkmasın da.
Bir tarafa kutsal kitap diğer tarafa silah. Önünde zaten kebap olacak. Gerisini ne yapacağını biliyorsun.  Gidip düzgünce yemeğini ye. LoL'cü Selen çıkmasın da.