Trol Twitter Hesaplarını Kapatmada Destek

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Burada nadiren desteğinizi istiyorum. Bugün huzurunuza çıkmamdaki sebep geçtiğimiz günlerde Twitter hesabımın 6 gün ban yemesine sebep olan trol hesaplar. Bunlardan biri şimdiden kapanmış lakin birkaçı halen daha aktif. Bunları şikayet edip kapatmamda yardımcı olursanız sevinirim.

Söz konusu hesaplar:
Kanıt isteyenler için bunların nasıl bir pislik olduğunu Vedat Bey de göstermişti:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl şikayet edeceğiz?​

• Söz konusu hesapların sayfasındaki üç noktaya tıklaıyoruz ve kişiyi bildir diyoruz:

1679828348409.png

1679828279934.png

• Bildirimi Başlat > Twitter'daki Herkes diyoruz

1679828397318.png

• Sebep olarak Spam Gönderiliyor seçiyoruz:

1679828456183.png

• Sonraki aşamada da Birden fazla hesap kullanmak seçeneğini seçiyoruz:

1679828542176.png

• Gelen soruya Evet, Devam Et diyoruz.
  • Ben sonraki aşamada Başka Tweet'ler ekle diyerek sürekli tekrar ettiği Tweet'leri ekliyorum:

1679828666390.png

• Sonraki deyip burada açıklama kısmına da diğer fake hesaplarını bildiren bir yazı ekliyorum:
    • These are the accounts organized by the same person: @Lennox9ewis @aleynaaa_mhppp @Solcuaglatan
  • Sonraki ve Gönder diyorum.
  • Son aşamada bizim vergilerimizle durmadan bize hakaret eden bu Goebbels artıklarını engelleyebilirsiniz de.
Desteğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Burada nadiren desteğinizi istiyorum. Bugün huzurunuza çıkmamdaki sebep geçtiğimiz günlerde Twitter hesabımın 6 gün ban yemesine sebep olan trol hesaplar. Bunlardan biri şimdiden kapanmış lakin birkaçı halen daha aktif. Bunları şikayet edip kapatmamda yardımcı olursanız sevinirim.

Söz konusu hesaplar:
Kanıt isteyenler için bunların nasıl bir pislik olduğunu Vedat Bey de göstermişti:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl şikayet edeceğiz?​

• Söz konusu hesapların sayfasındaki üç noktaya tıklaıyoruz ve kişiyi bildir diyoruz:

Eki Görüntüle 1715411
    Eki Görüntüle 1715407

• Bildirimi Başlat > Twitter'daki Herkes diyoruz

Eki Görüntüle 1715414

• Sebep olarak Spam Gönderiliyor seçiyoruz:

Eki Görüntüle 1715416

• Sonraki aşamada da Birden fazla hesap kullanmak seçeneğini seçiyoruz:

Eki Görüntüle 1715418

• Gelen soruya Evet, Devam Et diyoruz.
  • Ben sonraki aşamada Başka Tweet'ler ekle diyerek sürekli tekrar ettiği Tweet'leri ekliyorum:

Eki Görüntüle 1715423

• Sonraki deyip burada açıklama kısmına da diğer fake hesaplarını bildiren bir yazı ekliyorum:
    • These are the accounts organized by the same person: @Lennox9ewis @aleynaaa_mhppp @Solcuaglatan
  • Sonraki ve Gönder diyorum.
  • Son aşamada bizim vergilerimizle durmadan bize hakaret eden bu Goebbels artıklarını engelleyebilirsiniz de.
Desteğiniz için teşekkürler.

Öncelikle daha çok hesap bulmamız gerek (Sadece 5 hesap işe yaramaz bunlardan çok var) sıkıntı olmazsa bizde bulduğumuz hesapları buraya atalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı