- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Roblox'taki Jailbreak'ten büyük örnek vermem gerekirse iyi oynayan Pro oynayanlar noob kılığında insanları yenip sinirlenmelerini oyundan çıkmalarını istiyorlar bir tanesini sorguladım adam diyor ki adamları sinirlendirmek ve rage quit yaptırmak istiyorum.
Empati kur psikoloji bozma dedim demir haçı çıkarır gibi "bu sadece oyun" dedi.
Laf soktu sorgulanmıyorlar insan artıkları.
İşin anatomik tarafını sorgulamak istiyorum ben bir bacon hair (yeni oyuncu) kılığında birisi tarafından yenildiğimde beynimin buna karşı kör olmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Beynimi bir takım şeylere karşı kör etmek istiyorum depresyona sokabilecek, psikoloji bozabilecek şeylere karşı. İstedikleri kadar trollesinler sövsünler tamam ama buna karşı kör olsun beynim.
Yeter yani bir organımdan nefret ettirdiler beynim en ufak bir şeyi takıyor.
Mesela siz bana deseniz ki adam alt tarafı bacon hair ve Pro kafana takma, ben derim ki gel de takma.
Empati kur psikoloji bozma dedim demir haçı çıkarır gibi "bu sadece oyun" dedi.
Laf soktu sorgulanmıyorlar insan artıkları.
İşin anatomik tarafını sorgulamak istiyorum ben bir bacon hair (yeni oyuncu) kılığında birisi tarafından yenildiğimde beynimin buna karşı kör olmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Beynimi bir takım şeylere karşı kör etmek istiyorum depresyona sokabilecek, psikoloji bozabilecek şeylere karşı. İstedikleri kadar trollesinler sövsünler tamam ama buna karşı kör olsun beynim.
Yeter yani bir organımdan nefret ettirdiler beynim en ufak bir şeyi takıyor.
Mesela siz bana deseniz ki adam alt tarafı bacon hair ve Pro kafana takma, ben derim ki gel de takma.
Son düzenleyen: Moderatör: