Egoistlere karşı nasıl davranmalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara muz verin ve "tamam" deyip geçin.
O kişi muzdan da anlamaz.
Anlatırsam çete savaşı başlar. Zaten yukarıda ipuculu bir açıklama yaptım. O gereksiz yazarak mesaj kasıcı birazdan konuya damlar.
Öneririm. Gerçek hayatta da işe yarar. 😉
Kendisi forumda en fazla mesajı olanlardan birisi. Eskiden de saygı duyardım. Şimdi göz ardı et demek de içimden gelmiyor pek.

O kişi muzdan da anlamaz.

Anlatırsam çete savaşı başlar. Zaten yukarıda ipuculu bir açıklama yaptım. O gereksiz yazarak mesaj kasıcı birazdan konuya damlar.

Kendisi forumda en fazla mesajı olanlardan birisi. Eskiden de saygı duyardım. Şimdi göz ardı et demek de içimden gelmiyor pek.
İpucu verdiğin için teşekkürler. Galiba kim olduğunu biliyorum gibi. 🙂 Bence yokmuş gibi takıl.

Kendilerini övdükleri zaman ''Tamam sen osun, öylesin.'' de geç. Diğer türlü kendini yüksek göstermek için her şeyi yaparlar.

Çoğu arkadaşın da dediği gibi yapabileceğin en şekil hareket onları yok saymak olacaktır. Bir tanesi de bu forumda ama diyerek neyi kastettiğini pek anlamadım ama, sevip de sırf egolu olduğu için haz etmediğin birisiyse düzeltmek için elinden geleni yap baktın olmuyor kendi haline bırak. Çünkü egolu insanların çoğu boş tenekedir ve boş teneke çok ses çıkarır.

Aynı kişiden bahsediyorsak göz ardı listemde o kişi. Fazla ilgi görünce bir yerleri kalktı. Bence göz ardı et geç. Tartışmaya girmeye değer birisi değil. :)

Hocam bahsettiğiniz kişinin kim olduğunu forumda az çok vakit geçiren herkes bilir zaten.😉 Tavsiye olarak( bence çok açıklayıcı) "he he" deyip geçeceksiniz. Başka türlü insan kendine hakim olamıyor. İş büyüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı