Aliovic Centipat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Yaklaşık haziran başlarında 1 TL'ye tron almıştım. Şu anda yükselişe geçti, bunun sonu ne olur? Nereye kadar yükselir veya kar eder miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Yaklaşık haziran başlarında 1 TL'ye tron almıştım. Şu anda yükselişe geçti, bunun sonu ne olur? Nereye kadar yükselir veya kar eder miyim?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Sanmam adam 6 ay önce aldım daha yükselmedi diyor ayrıyeten 1 tane almıssınız pek sanmam.
Aliovic Centipat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 Mert Atakann dedi: Sanmam adam 6 ay önce aldım daha yükselmedi diyor ayrıyeten 1 tane almıssınız pek sanmam. Genişletmek için tıkla... 1 tane almadım.
Mert Atakann dedi: Sanmam adam 6 ay önce aldım daha yükselmedi diyor ayrıyeten 1 tane almıssınız pek sanmam. Genişletmek için tıkla... 1 tane almadım.
Cyberilia Megapat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 271 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Ankara İncek Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atılım Universitesi Yazılım Muhendisliği 14 Ağustos 2021 #4 Sanmam.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #5 Mert Atakann dedi: Sanmam adam 6 ay önce aldım daha yükselmedi diyor ayrıyeten 1 tane almıssınız pek sanmam. Genişletmek için tıkla... 1 Tane almamış 1 TL'den almış. Aliovic dedi: Yaklaşık haziran başlarında 1 TL'ye tron almıştım. Şu anda yükselişe geçti, bunun sonu ne olur? Nereye kadar yükselir veya kar eder miyim? Genişletmek için tıkla... Tüm paramı uzun vadeli olmak üzere Tron'a yatırdım. Az bir miktar da THETA ve Matic var. Tron'un uzun vadede iş yapacağını düşünüyorum YTD.
Mert Atakann dedi: Sanmam adam 6 ay önce aldım daha yükselmedi diyor ayrıyeten 1 tane almıssınız pek sanmam. Genişletmek için tıkla... 1 Tane almamış 1 TL'den almış. Aliovic dedi: Yaklaşık haziran başlarında 1 TL'ye tron almıştım. Şu anda yükselişe geçti, bunun sonu ne olur? Nereye kadar yükselir veya kar eder miyim? Genişletmek için tıkla... Tüm paramı uzun vadeli olmak üzere Tron'a yatırdım. Az bir miktar da THETA ve Matic var. Tron'un uzun vadede iş yapacağını düşünüyorum YTD.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.619 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #6 Onun yerine holo ya da ravencoin öneririm ytd Bu arada THETA da iyidir onu belirtmekte fayda var güzel projeleri var takip etmelisiniz ytd Son düzenleme: 19 Ağustos 2021
Onun yerine holo ya da ravencoin öneririm ytd Bu arada THETA da iyidir onu belirtmekte fayda var güzel projeleri var takip etmelisiniz ytd