Tron V3 vs BLADE-5600X sistem


Tron V3 daha mantıklı olur Blade olan modelde kasa ve PSU'da ASUS kullanıldığı için daha pahalı olmuş ve Blade modeline RAM eklemeniz gerekecek ayrıca anakart ve ekran kartı olarak da tron V3 daha iyi.
 
Tron V3'ü bende almayı düşünüyorum ancak pckolik ile ilgili endişelerim var. Birsürü şikayet gördüm hatta şikayetvar'a yazılan şikayetlere cevap verme tenezzülünde bile bulunmamışlar . Bi tane gördüm hatta tüketici hakları mahkemesinin sonucuna bile uymamışlar. bilmiyorum napacam

Tron v3'ü bende almayı düşünüyorum ancak PcKolik ile ilgili endişelerim var. Bir sürü şikayet gördüm hatta Şikayetvar'a yazılan şikayetlere cevap verme tenezzülünde bile bulunmamışlar. Bir tane gördüm hatta tüketici hakları mahkemesinin sonucuna bile uymamışlar. Bilmiyorum ne yapacağım.

Döndüm dolaştım bunlara güvenemedim ve sanırım en mantıklı çözümü İtopya'da buldum. EFE UYGAC-PROTEUS/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sisteme birkaç değişiklik yapıp 19.5K'ya alıyorum. En azından paramızla rezil olma riskinden uzaklaşmış olurum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı