Ekrem taha
Kilopat
300TL bütçem var PC'de kullanacağım. Mikrofon güzel olursa iyi olur. Amazon'da 226TL'ye düştüğü için konu açtım başka öneri varsa güzel olur belki Rampage Comfort da alabilirim.
İnceleme benim. Şu an hala kullanmaktayım. Videoda ilk izlenimlerimde sesi az diyordum fakat değil benim şımarıklığımmış zamanla alıştım. Videodaki mikrofon bozuk sorununu da saymayın çünkü tam oturmamıştı mikrofon o yüzden çalışmamış videoda sonradan fark ettim. Kısaca alınır.300TL bütçem var PC'de kullanacağım. Mikrofon güzel olursa iyi olur. Amazon'da 226TL'ye düştüğü için konu açtım başka öneri varsa güzel olur belki Rampage Comfort da alabilirim.
Bu arada amazonda indirim ile 201 TL'ye geliyor. Satıcıyı amazon olarak seçin. Default olarak başka mağaza seçili.Peki 300TL bandında daha iyi kulaklık var mıdır? 300'e kadar çıkabilirim çünkü Hepsiburada'dan 340TL'lik kulaklık da önerebilirsiniz.
İnceleme benim. Şu an hala kullanmaktayım. Videoda ilk izlenimlerimde sesi az diyordum fakat değil benim şımarıklığımmış zamanla alıştım. Videodaki mikrofon bozuk sorununu da saymayın çünkü tam oturmamıştı mikrofon o yüzden çalışmamış videoda sonradan fark ettim. Kısaca alınır.
Nasıl yankı yapıyor? Virtual soundu, windows sonici veya realtekden sanal sesi kapatın.Hocam bunu aldım ama DC de yankı yapıyor sizce nasıl çözerim Amazon iade alır mı bilmiyorum.
Nasıl yankı yapıyor? Virtual soundu, Windows Sonic'i veya Realtek'den sanal sesi kapatın.
Evet biraz küçük pedleri.Realtek'i sildim yükledim falan geçti kendiliğinden şu an kulaklığa alışmaya çalışıyorum biraz küçük padleri.
Gamenote H2002d öneririm.Realtek'i sildim yükledim falan geçti kendiliğinden şu an kulaklığa alışmaya çalışıyorum biraz küçük padleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.