Tronsmart Sono iadesi

Presev

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, aldığım Tronsmart Sono kulaklığın mikrofonu bozuk çıktığı için bende hemen aldığım yerle yani teknostorla iletişime geçtim. Bana ürün ambalajında kılıcal çizikler dahi olmamasını söylediler fakat doğal olarak açarken küçük çizikler oluştu ve içindeki kartona küçük bir zarar verdim ama kargodayken zarara uğratacak kadar değil. Gerçekten streslendim çünkü böyle bir sebebten ötürü iade almama şansları var halbuki ürünün kendisi zaten bozuk. Sizce iade alınır mı? Değişim yaptırmaktan da korkuyorum çünkü birçok insana değişim diye aynı ürünü göndermişler. Sizce ne yaparlar?

Teknostore müşteri hizmeti konusunda kötü bir firma değil. Büyük ihtimalle yenisi ile değiştirirler, arayın derim.

Zaten iade hakkında mail attım. Bana çizik olmamasını söylediler. Bu yüzden birazcık stres oldum. Tekrar mail atıp eğer paketde hasar bulurlarsa direk göndermek yerine ürünü değiştirmelerini mi istemeliyim?

Zaten iade hakkında mail attım. Bana çizik olmamasını söylediler. Bu yüzden birazcık stres oldum. Tekrar mail atıp eğer paketde hasar bulurlarsa direk göndermek yerine ürünü değiştirmelerini mi istemeliyim?
Olayı baştan sona anlat. Sorun edilecek düzeyde bir çizik yoksa değiştirmelerini iste.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı